Весілля...Бути чи не бути?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Anyuta, 11 Січень 2008.

1. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Весілля...Бути чи не бути?

Підкажіть телефон того пана, будь ласка!!!
    Ви задоволені своїм відео?

2. viltis

viltis Well-Known Member

Моїм відео задоволена не лише я ....але всі, хто його бачив.

http://www.tarantinomania.com.ua/ Це його сайтик, там є перехід на деякі його роботи ( але моїх, на жаль, там ще нема). Якщо сподобається стиль, то можу розповісти більше.

• Подобається Подобається x 1
  3. bridshut

bridshut New Member

Привіт всім! Пише все це у великому відчаї! В мене така ситуація що завжди хотіла весілля і щоб все організовано! :girl_in_dreams::girl_in_dreams:А тепер, вірніше вчора, зіткнулася вже з таким що вже не має сили всім щось пояснювати і просити щоб було так як я хочу так в мене получається! :suicide:Тепер вже задумуюсь над тим що взагалі вже нехочу того весілля, яке в нас має бути восени цього року (зал ми вже замовили і ще деякі речі). Я людина в житті наполеглива, завжди до чогось прагну і люблю все щоб було огранізавано! Вчора мої батьки їздили до мого майб. чоловіка додому, він живе за Львовом думали поговоримо як все спланувати хто що купує і пече на весілля! Приїхавши туди я була в шоці! :8:Крім них була вся родини яка може бути чоловік 10-ро! Зібралися обговорювати накупу і получився вже такий базар що я навіть не знала куди вже звідти бігти! До того дня була розмова така що вони погоджуються на все що ми хочем і де хочем бо вони самі видавали дочку і все це пройшли. А вийшло все так: підняли тему церкви і РАГСУ коли і де це буде. Я планувала все так: приїдуть близькі і молодий на браму, звідти поїдемо в рагс на Франка (це зранку) а потім в церкву на 16:00 в Домініканський (оскільки там всі години до того зайняті я завжди там мріяла вінчатись) а між тим зробимо 4-х годинну фотосесію. Після церкви (куди ж і всіхбудемо запрошувати гостей) розом з гостями на 17:00 год поїдемо у зал. Но майбутні "так звані родичі"поіншому все думають а саме що вони будуть робити між загсом і церквою 4 години! І це саме більше цікавилась та тітонька якій від мене 15 хвилин до дому їхати, причому получився повний бардак я відстоювала своє а вона своє ! Бо бачити воне нехзантиме шо роботи і коли прийде дому після брами то вже ніде не захоче йти! Чесно кажучи я після всього цього в таких емоціях:girl_devil: що відійти не може і нічого нехочу! Батьки кажуть вже робити як вони хочуть бо мені ще це чоловік колись пригадає, але ті 4-ри години все будуть тільки між церквою і залом, тому я вже нічого нехочу! Може хтось з форумчан цей мій допис прочитає і хоть щось скаже на все це?

4. svistak

svistak Active Member

А ви з майбутнім чоловіком поговоріть, вам з ним жити, а не з його родичами...

Коли ми робили весілля, скажемо так, коштів було небагато, тому запрошені родичі були далеко не всі. Багато хто образився... пройшло пару років, - адекватні люди зрозуміли все і не робили проблему, а решта, хай ображаються далі ;-)

Весілля це свято для ВАС, не для батьків, не для цьотки, чи сусідів - для вас!

5. amurka

amurka New Member

а шо всій "дорогій родині" обовязково пертися в РАГС???
    шоб такої ситуації в мене не виникало я зробила РАГС у вівторок,а шлюб в суботу..
    і були там тільки дружби,дружки і друзі,а потім пішли святкувати і всі були задоволені..

6. bridshut

bridshut New Member

Весілля це свято для ВАС, не для батьків, не для цьотки, чи сусідів - для вас!

Чесно кажучи я вчора в таких була емоціях, що у відповідь на питання тої "цілої тітоньки" для кого ми робим весілля я так і сказала : "що для нас молодах", а потім додала "ну і для родини"! Вона пояснювала тим що хоче бути з плимінником на брамі у молодої потім в РАГС і церкву а потім вони будуть тих 4-ри години чекати молодих в залі! но один ньюанс що це неділя і у всіх церквах до години тільки 13:00 Служба Божа а потім до 16-ї все замовлено! Вони це чути нехочуть бо можна знайти іншу церкву. Після всього цього я не витримала і сказала що брами взагалі не буде бо вже проти цього а приїде молодий з дружбами до мене забере поїдемо в РАГС і навіть нікому не скажемо в котрій це годині буде а всіх запросимо в церкву і в на бенкет! Скажіть може хтось має піти на компроміси і хто це має бути?

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

а шо всій "дорогій родині" обовязково пертися в РАГС???

я теж такої думки що хай приїдуть самі близькі, і чесно кажучи про те так вчора горда заявила, на що почула від сестри мого майб.чоловіка що то я нічого не розумію і ні про кого не думаю!

шоб такої ситуації в мене не виникало я зробила РАГС у вівторок,а шлюб в суботу..
    і були там тільки дружби,дружки і друзі,а потім пішли святкувати і всі були задоволені..
    Ну взагалі то ми теж розглідали цей варіант, але зразу ж відмовилися враховуючи те що це лшні витрати оскільки:
    - туди ж у маршрутці ви не поїдете, треба присити машину щоб хтось віз
    - вдягнутися причесатися і т.д.
    - тай потім треба буде тоже кудись то зайти посидіти?

Тай взагалі хочу все відбути в один день бо та "тітонька" і в окремий день тоже би приїхала, то ж думаю взагалі то все кинути і буде всім спокійно так як вони хочуть!

7. amurka

amurka New Member

понятно,що на маршрутці не їхали,а ви з молодим одну машину на 2 можете взяти(наприк. таксі,але хай фішку зніме),а всі решта можуть і маршруткою,це вже не ваші проблеми!
    я собі сама і зачіску робила і макіяж..
    ми пішли на піцу ,можна піти на якесь морозиво чи коктейлі...святкувати ж ви будете в неділю,то ж необовязково столи накривати щоб гнулись...

і в мене така думка часто,але я всодно зробила так як я хочу...і як би ви неробили як не старались,всеодно всім невгодите!!

8. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Це ВАШ ДЕНЬ, і не підлаштовуйтесь під кожну "тітоньку",бо ще ніхто ніколи всім не догодив і не догодить, а настрій буде спорчений . Тому моя вам порада, нікого не слухайте, а робіть як вам подобається і що вам подобається....бо "тітонька" не головна гостя на весіллі, а ВИ і це ВАШЕ весілля :girl_curtsey:

9. Siania

Siania Love Life

При бажанні можна зробити і так щоб гості не їхали додому, можете організувати їм десь столики на вулиці, в центрі, де вони зможуть зїсти морозиво, випити кави, потеревенити. Виберіть одну людину з тих гостей за головного, котрий має всім керувати, дайте їм на це кошти, і всі будуть задоволені.

10. katrinka

katrinka Well-Known Member

на крайній випадок, на 2-3 год. можна орендувати бусик і організувати екскурсію Львовом для тих гостей котрі не матимуть чим зайнятись цей час. мій двоюрідний брат так робив, гості були задоволені, майже всі львівські, але все одно було дужже цікаво оглянути своє місто в якості туриста. ті, хто не захотів на екскурсію поїхали в зал (де відбувалось весілля) там накрили фуршетний стіл канапки, фрукти, чай-кава, включили музику, і ніхто не нарікав. розгляньте такі варіанти.

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Страшне, я в РАГС можу і на маршрутці поїхати :) Для чого робити з того якусь помпезну подію? Штамп в паспорті та й все.Шлюб, так, важливо, але я би ніколи в житті не робила розписку і шлюб в один день.Тоді виходить,як конвеєром,всьо на купу. Та й коли розписка в інший день-це навпаки менше проблем. Головне по-іншому до неї відноситися. Можна настояти на тому, що на розписці будуть лише батьки і все. Ви ж дорослі люди, раз хочете одружитися,нехай трохи сприймають вас.Розписатися тихенько,піти з батьками в якусь кафешку.або навіть просто вдома посидіти за тихим святковим обідом.І все, готуватися до шлюбу-найбільш важливої події.

12. amurka

amurka New Member

100% !!ми там провели буквально якихось 10хв. і все...
    та й у будній день було на половину дешевше ніж у неділю розписуватись..

в нас навіть батьків не було))казали шо там робити?10хв. постояти і додому,нецікаво,а молоді хай йдуть..

13. domino

domino Well-Known Member

ми розписку і шлюб теж розділили,однак розписка була в вересні минулого року, а шлюб в вересні цього року - цілий рік вийшов, але ми не шкодуємо.
    Розписку відгуляли на славу, були тільки наші друзі, святкували до 7 ранку в нічному клубі, а потім на тролейбусі з бабульками додому їхали:girl_claping:
    я б вам радила зробити ВСЕ як вам хочеться! Якщо ви одразу після шлюбу поїдете святкувати, то коли ви фотосесію зробити? це ж такий важливий день! так що в вважаю, що це добре., що в вас є стільки часу, знимок наробите! а та одна тітонька - то хай собі не йде - потім все життя жаліти буде!
    нічим не майтеся, будьте сильними і гарного ВАМ весілля!

14. amurka

amurka New Member

в мене ще й була різниця між церквою і забавою..
    брама потім др церки і фотосесія і вже на 6 год в зал...
    то нічо тоже хтось там возмущався,але я то недуже слухала...і в церкву пішли ті що хотіли і ті що близько жили і нічо всі пережили і нікому нічо несталось,а молода(тобто я задоволена)

а що на те все ваш майбутній чоловік каже?

15. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мда, тітонька.... А що ви тепер фотосесію не зробите, тільки через те, що цій тітоньці нічого робити?.. А майбутній чоловік що на те все каже чи то його не стосується? Нема чого собі нерви портити думками, що весілля не таке як ви хотіли. То ваше свято, а як комусь не подобається, то хай взагалі не приходить, ви і так багато для родини зробили - запросили відсвяткувати цей радісний день!

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я взагалі не розумію, чого всякі тітонькі мають влазити у питання організації весілля.Їхнє діло приїхати на свято, подарувати подарунок :) і гарно провести час.Все.То навіть дивно,це ж ніяк її не стосується! Я би таку поставила трохи на місце!

17. Virginia

Virginia Well-Known Member

В мене було майже так само. Зранку брама, потім поїхали на фотосесію і потім в ЗАЦС і в церкву. Коли обговорювалось це все з батьками молодого, то вони теж були проти, бо їм на брамі треба було всю родину зібрати і що б вони потім робили... але, нажаль... ця тема в мене не обговорювалась, бо фотосесія для мене була основним ділом! Ражду і Вам так зробити, тобто по своєму.... бо всім і так не догодите

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

і в мене..Ми саме через фотосесію зробили на 11 розписку у РАГСІ-щоб пофоткатись в центрі та тих місцях де хотіли а на, 14.00 був шлюб у церкві потім студійне фото. І чесно нам було просто фіолетово кому і як виходило бути, наш день-робимо так як зручно нам, не виходить на 17.00 забава-марша заграють будем раді бачити.
    П,С Скільки через то було криків знали б ви, но нічого всі змирилися.Тітка мого чоловіка ще запитала в нього, що то стільки фотографувати. Чоловік їй так відповів, що вона більше нічим не цікавилась.

19. romawka

romawka Member

Думаю в першу чергу Вам потрібно поговорити з своїм майбутнім чоловіком, адже це його "любима родина", нехай все розяснить, що фотографії на все життя і це є пам'ять, а на браму і в РАЦС не обовязково їхати, можна приїхати на шлюб і в ресторан!!! Якщо він поговорить думаю все вирішиться, а вам би радила з ними не спорити бо потім будуть згадувати все життя, намовляйте коханого нехай він говорить із своїми!

20. bridshut

bridshut New Member

Ви знаєте на рахунок його реакції то я ще таке від нього не чекала! Він просто сидів біля мене за столом з опущеною головою! Все шо памятаю від нього та невеличку репліку в "повишеному" тоні але враховуючи те що все і так відбувалося, так що це мною вже і незапамяталося і несприйнялося!

В кінці кінців враховуючи як вона поводилась і як поїхала додому то так і вийшло.
    Цілком Вас підтримую, тому і так все собі планувала і кілька раз на застіллі про це заявила: Що я вирішила і ця тема обговоренню непідлягає. Але відчуває моє серце, що вони там вже всі мої кісточки обмили яка я погана.

Бачити Вам пощастило з Вашим чоловіком, бо для мого скільки чую, то родина найголовніше що вони завжди їдуть один до одного і т.д.