Весільне багатство....

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Niferttiti, 26 Травень 2009.

1. Mokka

Mokka Well-Known Member

Відповідь: Весільне багатство....

От я багато раз чула, що в людей весілля тими весільними подареними грошима відбивається. Я собі не можу такого уявити, в нас воно не те що ціле, навіть половина не відбилася, це при тому, що не було професійної відеозйомки, а фото, тамада і музика були відносно дешевими.

• Подобається Подобається x 2
  2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Все залежить від того, кого просити :girl_smile: Одна моя знайома цілеспрямовано просила "корисних" маминих і татових знайомих, розраховуючи на щедрі подарунки. І забула про декількох своїх подруг, які потім образились.
    Ну і ще від того, в якому віці одружуватись - гості-студенти і солідні співробітники - велика різниця :girl_smile:
    На мою думку - краще весело з однолітками, ніж солідно з цьоцями-вуйцями, яких ти бачиш вперше після своїх хрестин :girl_smile::girl_smile::girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
  3. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

навіть незнаю нашого веісльного багаства вистачило погасити невеличкий кредит і купити телевізор і мікрохвильову піч і усе :girl_cray:

• Подобається Подобається x 1
  4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а нам наше весілля окупилось, це було далеких 5 років тому....окупилось і навіть 100 дол. було в "плюсі":), весільні гроші ми з часом примножили і мали на перший внесок за квартиру

5. Львів_янка

Львів_янка Well-Known Member

А ми частину поклали в банк на рік, потім зняли і гроші пішли на пологи і перші необхідності для дитини (візочок і т.п.). Крім того, за іншу частину ми купили собі фотоапарат

• Подобається Подобається x 3
  6. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Весільної подорожі не вийшло...В банк на депозит....І майже все до копійки в маленький бізнес...:girl_cray:

• Подобається Подобається x 4
  7. Люша

Люша Well-Known Member

А ми і не чекали, я і не знала тоді, що весілля має "відбити" гроші на нього витрачені. Це ж свято, а свято завжди затратне. У нас весілля було 35 чоловік. Ми перші з наших друзів женилися, де їм було взяти 100 долларів на подарунок. Дарували хто шо, за що їм і вдячна :girl_in_love:, і все одно вистачило щоб купити телевізор та музичний центр.

• Подобається Подобається x 5
  8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ого, в Українi так дарують що можна i машину купити, i в подорож поїхати i до квартири докласти???? Нiчого собi :)
    Менi вистарчило оплатити борги (не всi) за влаштування весiлля i поїхати у подорож на 5 днiв до Гавайїв.

• Подобається Подобається x 9
  9. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

Ого! На Гаваї......І ше на 5 днів....:girl_smile: Нам би за весільне багатсво поїхати туди :girl_smile: Хоча б на один день

10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Так я ж не так далеко вiд них то й живу. Всього за пiв свiту, а ви то через цiлий свiт вiд них ;) в тому то вся i рiзниця. Це то саме шо менi летiти в Єгипет, куди багато Українцiв лiтають на два тижнi за вiдносно невеликi грошi. А в нас самi бiлети коштують $2000+ з людини.

11. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

Але всеодно, Гаваї та Єгипет то різні речі....:girl_smile:

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Нам весілля повернулося повністю. хоч було відносно невеликим 50 чоловік з професійною фото та відеозйомкою і моєю дорогою весільною сукнею.А гроші ми потратили на подорож в Туреччину, деякі меблі в хату і техніку, ну і сумочку Луї Віттон для мене коханої.

• Подобається Подобається x 4
  13. Oddly

Oddly Well-Known Member

браво! :girl_haha:

14. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

То напевно в Туречинні зразу і купили, бо думаю на оригінал всіх весільних грошей точно б не хватило. Хіба на ручки. :girl_haha:
    А ми вже зробили першу покупку. Так як дачі щось дорогуваті й надалі, ми на початок купили телевізор, про який чоловік марив день і ніч. А дальше тре щось ще придумати.

• Подобається Подобається x 6
  15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Звичайну в Туреччині. Це я так з гумором. До речі ми після весілля теж купили телевізор-мрію мужа

16. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ой прикольно! А наше весілля коштувало нам 600 баксів, надарували 300 і ще всілякі подарунки. Ми з тих грошей купили собі відеоплеєр і …і все, решту заникали: треба було ж із чогось сімейний бюджет починати.:girl_cool:
    Весілля було 10 років тому, гостей було 60…Файно було, приємно згадати.:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 10
  17. kitka

kitka Well-Known Member

А в нас весілля було в серпні 1997 року. Назбирали ми десь під 700 баксят (це тоді був курс 1.8-1.9 :girl_haha:). Ми саме закінчували свої інститути і купили собі тоді за частину грошей перший комп'ютер. Там монітор був такий, як тепер тільки в старих кінах можна побачити. А частину грошей ми відклали, потім ще стільки ж доклали і я собі зробила голівудську посмішку:girl_crazy:.

18. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

У нас весілля було у жовтні1998(а у серпні славнозвісний обвал гривні:позичили долари ,поміняли по 2 гривн,а віддавати довелось по 3,5).
    Заплатили фото,відео,музикантам,віддали борг у 300 уо.Житло розпочинається з кухні..........Отже,купили меблі до кухні..........І залишилось якраз на роди 70 доларів.
    Вже минуло трошки часу,а ми ще й дотепер ,сидячи в кухні,згадуємо,що вона куплена за весільні гроші.І так буде ще років 20........

• Подобається Подобається x 8
  19. Єва

Єва Well-Known Member

В нас весілля було в травні 2008 року. Всі весільні гроші пішли на перший внесок на кредит, страхування, оформлення машини. Кредит взяли в доларах (він тоді був по курсу 4.75) А з жовтня - криза. От тепер і лежить на наших плечах той тягар. Замість сплатити за півтора роки, як розраховували спочатку. прийдеться розтягнути "задоволення" аж на три. Хоча з другої сторони - до машинки нашої ми також звикли :)

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ми : відпочили вже! вкладаємо в ремонт, вклали в бізнес чоловіка ну і трошки на депозит!