Весільні дрібнички

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. innamorata

innamorata Well-Known Member

Відповідь: Весільні дрібнички

дякую величезне за підказку! я вже ніби все основне зробила, а про ті всі дрібнички якось навіть ще не думала. От сьогодні ж і збігаю подивитись :)

2. Burberry

Burberry Well-Known Member

А де ви купували цей букетик?, - я щось пропустила. Я бачила в Тернополі такий гарний за 50 грн, але чогось не купила, бо думала, що ще вернусь туди.

3. innamorata

і мені підкажіть будь ласочка :)

4. innamorata

Так, ходила я щойно до магнусу, магазину того так і не знайшла. Зате вперше (по весільних питаннях) зайшла на краківський. Ото там вже того добра. І букети бачила, найдорожчий за 45 гривень. Не супер-пупер правда, але як на запасний то можна б і повибирати. :girl_yes2:
    Доречі, на скільки зараз актуально ті меленькі букетики для гостей купувати? Мені щось та ідея не дуже, але.... як тре то тре...

Останнє редагування: 18 Травень 2011
  5. zaderyshka

zaderyshka Member

а мені подобається ідея з маленькими букетичками. Коліжанкам своїм брали під основний колір весільного декорування, а не любе-голубе, що трапиться) Файно дивиться.
    о, стосовно букетиків, трохи не в тему може. Але коли купиляла дружкою букети своїм дружбам мама сильно дивувалась, чого ж то вони такі мініатюрні. Я потім придивилась до її весільних фото, так там букети просто здоровецькі і зі стрічками до підлоги))) А в молодого певно такий як зараз наречена в руках носить))))

6. Sela

Sela New Member

я бачила на весіллі, що клеїли маленькі сердечки на гостей, а на дружок/дружб такі самі, але більші....Взагалі не всі захочуть, щоб їм булавкою проколювали костюми. сукні...Хіба не так?
    теж думаю якісь такі сердчека придбати, і дешевше вийде до речі.

7. innamorata

а де то таке знайти можна, цікаво... я щойно на краківському нічого такого не бачила.... ідея гарна, я теж думала про те що не дуже захочуть булавки чіпляти на літній одяг....

8. zaderyshka

zaderyshka Member

А клей? Щоб воно добре трималось до кінця весілля, треба щоб то все міцно клеїлось. А якщо залишки клею чи клейкої основи залишаться на одязі? На липучках теж не піде, бо тільки одяг зіпсує. А якщо брати звичайні клейкі сердечка, які продаються в нас, то вони напевне і до години не протримаються. Краще зовсім без них, бо це лише марна трата грошей.
    Варіант цікавий, але де дістати міцні і хороші клейкі букетики?

9. Sela

Sela New Member

цікаве питання:) не знаю, вони нормально клеїлись, і слідів не лишили

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

У моїх знайомих замість квіточок гостям чіпляли метеликів білих. Виглядало дуже гарно. Але вони на булавку кріпилися, знову ж таки...Про клейкі сердечка навіть не чула.:girl_in_dreams:

11. allja

allja Well-Known Member

Купувала в своєму місті, в весільному салоні...Хотіла сама зробити,але купити готовий дешевше виходить, та і квітів таких гарних,щоб окремо продавались я не знайшла...
    І мені подобається:)Я взагалі чомусь не уявляю гостей без таких букетичків...і звісно

12. sunset

sunset Active Member

привезла знайома італійські DolceGabbanа, такі файнючі- і розмір мій і каблук те що треба, але колір певно на 3 тони темніший від плаття і віддає золотистим((((( ууууу, навіть ходила в салон приставляти до плаття- і не то(((( але все таки заберу мештики- ну дуже вже гарнюні))
    і фотки виставлю

13. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

У мене теж будуть трохи темніші за плаття. Але я тим не переймаюсь. Їх видно ітак майже не буде.
    Також золотистим віддають, зате гарнющі:girl_in_love:
    А хто казав що туфельки мають бути тон в тон до плаття?:girl_cool:

14. innamorata

Вибрала туфельки, але вони з чорним каблуком :sad: але ж такі класнючі!!! :girl_cray: і колодка зручна, знаю, бо маю такі ж чорні. Може пофарбувати каблук, га? :girl_in_dreams:

15. Fistawka

На рахунок каблука, думаю то не є великою проблемою, я доречі також хотіла купувати з чорним бантиком:girl_cool:

Доречі, щодо чорного...Знайшла собі шикарнюще золоте кольє і сережки, але там чорне і біле каміння. І незнаю що робити....Пропонують зробити таке лише з білими, але в них є такі сережки(лише з білими камінцями)....ну не дивиться воно так класно як з чорними.
    Всі кажуть шо неважливо що там чорне, адже зараз і сукні є з чоними деталями(поясок, мереживо...).
    Але я ще вагаюсь, а ви як кажете?:girl_sad:

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Fistawka, треба хоч фото бачити, щоб сказати, яке краще і як буде виглядати. Але загалом я проблеми в чорних аксесуарах до білого весільного плаття взагалі не бачу.

17. zaderyshka

zaderyshka Member

якщо впевнені, що буде гарно двиитись, то обирайте то кольє. То ж не чорна тасьма на шиї, хоча думаю тепер і цим нікого сильно не шокуєш, хіба бабуль біля під'їзду.
    скотчем його, або стразати усього заклєїти)))

18. Fistawka

Дякую дуже:girl_smile:
    Мені так були потрібні ваші позитивні відповіді. Так би мовити...самозаспокоєння:girl_crazy:
    Напевно таки куплю його, а фото зможу виставити хіба коли вже куплю цей набір (але тоді вже не буде сенсу), бо в магазині не дають фотографувати. Кажуть ексклюзив:girl_nea:

19. zaderyshka

zaderyshka Member

20. Fistawka