Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Весільні сукні

Я вирішила на розписку "відірватися" по повній, використати усе те, що вже на весілля, де буде все більш класичне, не зможу. В жовтні мені вже не вдасться одягнути сукню з відкритою спиною, тому на розписку буде саме така, а також пасок - насичено малиново-бузковий! Не знаю, може і буде дуже контрастувати, але так хочеться чогось незвичайного!

2. Heureuse

Heureuse вірю...

і правильно!:girl_wink: я взагалі не знаю чи на розписку вдягатиму білу сукню:girl_smile:
    я просто мала на увазі саме весільні плаття..до прикладу, ось такі контрасти мені не подобаються
    [​IMG] [​IMG]

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

червоний колір зараз частіше можна побачити на сукнях наречених тоді, коли це елементи вишивки. Дуже багато моїй знайомих обирають такі сукні. Поєднання таке цікаве досить.
    А от чорний...У нас таке не приживеться, мабуть.:girl_yes: Ось, наприклад, навіть дружки всі у чорному (особливо, коли їх так багато), то виглядає специфічно:
    я починала пошуки з вечірніх суконь, але якось само собою так сталося, що мені дали приміряти гладеньку весільну сукню, таку просту, в грецькому стилі, кольору шампань, з відкритою спиною - я закохалася в неї одразу!:girl_tender:І як варіант мені до неї показати різні стрічки-паски, один з них був темно-малиновий. В голові одразу промайнула думка, як можна з цим кольором поєднати різні дрібнички - букет, бутон'єрку...А ще коханий купив собі нову сорочку в таку малиново-бузкову полоску...Словом, сукню я вже замовила!

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я вже не наречена, але минулого року була нею і мала пасочок кольору морської хвилі
    Жодного разу не пошкодувала, що розбавила трохи колір у весільному вбранні. Зараз вже можна експерементувати, як хочеться, головне, щоб було гарно і зі смаком :)

5. Svitodara

Svitodara New Member

- оригінально виглядає...
    Під колір можна і стиль весілля придумати (запрошення, бантики, букетики, дружки... )

6. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А мені дуже сподобалися! Особливо та сукня з чорним паском!!!! Взагалі тащуся)))

7. enigma

enigma Well-Known Member

В мене була сукня з червоним паском і квіткою. Я саме таку хотіла, тому коли на весільних сукнях присутні ще якісь кольори контрастні, мені дуже подобається.

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А мені здається що деякі такі пояси трохи спотворюють фігуру.

9. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

т о в мене знайома завжди каже що в неї плаття буде з чорним бантом і дружки також будуть в чорному, я наприклад того не дуже розумію. Чорні плаття -гарно, і елегантно, але якщо йдеш наприклад як гість.

Весілля це має бути якось святково, іі ніжно.

мені особисто подобаються такого плану

10. Kiruskin

Я такої ж самої думки)

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дівчата, а як саме спотворюють? Бо я також думала про такий пасок...Щось не помічаю ніякого спотворення фігур з такими сукнями, навпаки, підкреслюють талію, імхо...

Останнє редагування: 4 Серпень 2011
  12. Kiruskin

Вибачаюсь, не так прочитала слово "спотворюють"))) Прочитала створюють))) То капець, пора в затуркані...Я навпаки думаю, що такий пасочок може приховати певні недоліки в фігурі)))

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну мені здається що для такого треба мати гарну фігуру і низькій дівчині не підійде. На фото з салону гарно, а деколи вдягають коли не дуже, наприклад
    Більше подобається коли чуть занижена талія. Але то таке, смаки різні

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

а головне, щоб вам подобалося!
    Отаке мені подобається, але фігура там модельна.

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

ооо. я хоч і не наречена. але прийшла глянути до вас.
    як на мій смак це мега гарна сукня.

15. allja

allja Well-Known Member

Ну не красиво зовсім, не хочу нікого образити, але на моя думку, то зовсім не гарно...
    Щодо сукні з поясом, то мені подобаються такі як у Vittoriya і ще хтось з форумлянок виставляв фото, то там сукня була з паском оливкового (здається) кольору, дуже ніжно та елегантно, але сама такої не одягнула б...на розписку - так, але не на весілля, хоча дужеее подобаються такі наречені!
    До такої сукенки потібно мати дійсно ідеальну хфігуру, хоча в кожного свої ідеали:girl_wink:
    Ого, плани у Вашої подруги:) Думаю, що коли дійде до весілля, то вона свої плани радикально поміняє, суджу зі свого досвіду:girl_cool:

16. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

А я з самого початку не хотіла білого кольору, а червоного. Так і було, мала плаття довге на одне плече (грецький стиль) червоного кольору, а вже на шлюб- велике, біле, дуже гарне (я скромна, я знаю) :girl_wink:

17. levandivka

levandivka З яйцями...

А точно про весілля каже?
    Ох, накаркає...

18. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Готесса може?:)

19. Carpe diem

Carpe diem New Member

а я як розписувалась, то перед нами таки була пара: вона у чорному платті з білим поясом, він - весь у чорному. і свідки прийшли в чорному - прям якісь мен ін блек!!! :girl_cool: ну шось воно взагалі не дивилося....

особисто я для розписки обрала коротке коктельне плаття бежевого кольору. було "простєнько, но со вкусом" :girl_tender:

а на шлюбі -однозначно біле плаття з фатою!!!

20. Музик

Музик Мартуська

я б сказала так, що якщо їм то подобається - це лише їхня справа! в мене знайома категорично не терпить чорного і білого кольорів, тому обоє буди в синьому - на колір і смак - фломастери різні!