Відповідь: Вибір йогуртниці але там ще може бути примітка: 8-10 год, але з них сквашувати всього 5 год, а решта часу просто витримати на підігріві. Принаймні у мене в інструкції до закваски так писало.
Відповідь: Вибір йогуртниці а це як? Я з йогуртниці виймаю вже готовий йогурт і ставлю в холодильник.
Відповідь: Вибір йогуртниці не знаю, чи правильно, я просто вимикаю йогуртницю, але не відкриваю кришку, а через певний час забираю до холодильника вже таке, як треба...
Відповідь: Вибір йогуртниці от саме так. В мене теж, тобто якщо ставлю таймер на 5 год, то вона виключає режим сквашування на 5 годинах і вмикається підігрів, і я вже сама слідкую за кількістю годин, які треба ще витримати йогурт чи кисломолочний продукт.
Відповідь: Вибір йогуртниці А, згадала. Таке дійсно було в інструкції до заквасок Віво, що для деяких видів (віталакт, кефір...) треба було вимкнути йогуртницю швидше і потім тримати до готовності. Я просто вже давно користуюсь італійськими, то там ніби такого не треба.
Відповідь: Вибір йогуртниці Вийшов мені йогурт, ура. Доця гамає, прицмакує і каже смацно. Оцінила йогуртницю. це ж супер, маєш вдома завжди свіжий домашній йогурт, з смаками які собі придумаєш. Я собі робила з шоколадом, чоловік з полуничним варенням, Насті з суничкою.
Відповідь: Вибір йогуртниці Я маю Vinis, але якоїсь іншої моделі (в принципі не думаю, що вони суттєво відрізняються). Не скаржуся, користуюся десь 3 місяці вже, йогурти виходять. Дівчата, підкажіть, чи хтось знає, чому в деяких йогуртах і кефірах утворюється досить велика кількість сиворотки (чи то воно так має бути)? То щось із порушенням технології пов'язано чи з молоком (беру в бабок домашнє)? Тримаю десь 6-9 год, залежно від продукту. І ще в деяких заквасках Віво утворюються якісь тягучі "сопельки" (причому коли беру для закваски магазинну Актівію, такого немає ніколи). То тільки в мене так є? І де можна взяти ті італійські закваски?
Відповідь: Вибір йогуртниці от якраз сьогодні попробували йогурт, не маю з чим порівняти,але вийшов файний,додала трохи малинки і люкс! Думала,включу на ніч, а тут якраз пробки згоріли, і я просто обмотала йогуртницю рушником і так лишила, зранку встала, а молоко таке як було...потім підігріла і банячок обмотала теж рушником, і за деякий час рідина почала гуснути, тоді з"явилось світло і я перелила в йогуртницю...от так довго робився мій перший йогурт)
Відповідь: Вибір йогуртниці Я думаю, що то від молока залежить, я роблю з магазинного, тоиворотки мало, а от свекруха з домашнього, і в неї багато. Але мені щось по смаку не подобається з домашнього
Відповідь: Вибір йогуртниці Хм, може дійсно. Водою його розбавляють чи що? (що в принципі дуже ймовірно) Я ще з магазинного не пробувала, хотіла щоб якомога більш "натуральніше" було. Треба попробувати, порівняти.
Відповідь: Вибір йогуртниці Я маю завжди домашнє молочко, бабуся Насті передає, то точно знаю що не розбавлине водою, а сиворотка також є.
Відповідь: Вибір йогуртниці Купила сьогодні йогуртницю "Saturn". шукала зі скляними баночками, тому і вибрала цю. Тепер мені підкажіть де ви купляєте бактерії як його робити.(бажано біля центру) Хочу сьогодні спробувати зробити.
Відповідь: Вибір йогуртниці Закваски Гуд Фуд питайте в аптеках, Віво кажуть є в Сільпо. Ну або на Винниченка ось тут детальніше .
Відповідь: Вибір йогуртниці Я користуюся Бактериальные закваски Good Food (Гуд Фуд) дуже задоволена, пробувала Віво не завжди воходять, і смак чесно кажучи бажає кращого, трохи краще скишого домашнього полока. Купую в аптеці Природа чистоти до11 грн штучка, що по вул. І. Франка 33.
Відповідь: Вибір йогуртниці Я купила вчора Гуд Фуд, застиг ідеально, але я одні пачку дала на 1л. молока, то він мені був трохи зажирний. Наступного разу спробую на 1,5 літри
Відповідь: Вибір йогуртниці На пакетику і в інструкції написано що з нього виходить 1-3л продукту Відкритий пакетик можна зберігати добу, я даю пів пакетика на йогуртницю 1,2 л, а через добу з другої половини пакетика ще раз роблю, виходить ідеально і йогурт, і наріне, і кефір. А жирність залежить не від закваски, а від молока, тому я рідко беру казкове 3.4% жирності, бо йогурт виходить зажирний, частіше просто з сонечком. Наріне трішки кисліше,ніж йогурт і тягуче
Відповідь: Вибір йогуртниці Я молоко перед готуванням йогурту кип"ятила, а ви кип"ятите ? Купляла пастеризоване 2,5 %