Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Маю знайому, то вона там фарбувалась, на фото там в неї був дуже симпатичний колір, а в житті все не зовсім так виявилось. Потім бачила її за тижня два, то колір якось обліз, взагілі навіть би не сказала що вона фарбувалась у когось розкрученого. До речі, вам додавали хвалений Опаплекс? Він мав би зміцнити чи захистити волосся. Хоч якість волосся не постраждала? Там ж ще врахуйте на фото завжди укладка, часто кератинування, тому перший візуальний ефект шикарний. Але як то все виглядає потім в житті то питання:girl_in_dreams:
    --- дописи об"єднано, 4 Червень 2016 ---
    А змивку самі робили? Кислотну чи кефіром вивели той брудний відтінок?

2. Demetra

Demetra Well-Known Member

Червоною? А казали, що не будете інтригувати... П'ять хвилин вже давно пройшло! Розказуйте, цікаво ж!

3. Kandya

Kandya Well-Known Member

Ні, у нього фарби не було і сказав, що ще встигну. Інтригувати справді не планувала, але вкладала дітей спати і сама заснула. Карочє, бландінка я шоби ви собі знали)

4. Rona

Rona Мама-йожик

Здивували. Пригадую, що Олег не любить з темного в блонд виходити, аби не псути волосся. Може мелірування?

5. Kandya

Kandya Well-Known Member

IMG_3947.JPG IMG_3963.JPG
    --- дописи об"єднано, 4 Червень 2016 ---
    Але якими б не були кінці -- корні то мусять бути темними, бо Акіна б того не поняла б), тому при іншому освітленні воно так IMG_3957.JPG

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Kayla

Kayla Well-Known Member

дівчата,хелп! :girl_flag_of_truce: треба мені стригтися. Уляна Грига в декреті, Денис Ожигін у відпустці. Порадьте когось адекватного, не за всі гроші, хто власне добре стриже, а не фарбує. дякую

7. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

бліііінннн, а я так надіялась , що ти пофарбувалась в зелений колір!!!!!

8. Kandya

Kandya Well-Known Member

Цей колір я зарезервувала за тобою. Тому велкам -- перукар чекає і зеленку напоготові тримає

9. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@Kandya, я ж повідала, що як почну сивіти!!:girl_haha: І певно Акіна буде проти зеленого кольору :girl_haha:

• мімімі мімімі x 1
  10. Daniella

Daniella New Member

Підкажіть хорошого перукаря,колір волосся червоно-неприродній,хочеться живого,блискучого і натурального.Вартість послуг не принципово,може Олег?

11. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

@Kandya а яка приблизна вартість фарбування у Олега?

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Кандя, ви ще обличчя покажіть, бо так ззаду не видно як воно вам. Це яскравіше ніж попередрій варіант.

13. Armandiora

Armandiora Member

Дівчатонька! Може, хтось знає, куди подівся салон "Файна пані" з Панча?! Сподіваюся, що вони просто змінили адресу...

14. Kandya

Kandya Well-Known Member

У четвер в мене корпоратив буде -- я причепурюсь, професійному фотографу попозую -- і тоді покажу
    --- дописи об"єднано, 7 Червень 2016 ---
    Минулого разу 300 гривень (це спершу вивсвітлювання, а потім ще двома фарбами)+ стрижка, другий раз у мене типу омбре (без стрижки)-- 350 гривень

• Подобається Подобається x 1
  15. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

я теж чекаю порад в цьому районі

16. Nica

Nica Well-Known Member

Ще раз хочу похвалити Оксану з Міра студіо на Сихові! Суперовий колорист, плюс ідеальна стрижка! Дорого((((

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. AkUla

AkUla Well-Known Member

Оксанка постійно вчиться, сказала мені що в серпні знову планує їхати вчитися до французів......

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Кандя, ми чекаємо )))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. nastasik

nastasik New Member

Дайте і мені будь ласка номер того чарівника Олега))0

20. Kandya

Kandya Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 11 Червень 2016 ---
    0 (67) 960 68 66 Олег