Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. kozochka

kozochka Member

Відповідь: Перукар у Львові

Дівчата! А хто знає де роблять гарну білу міліровку,щоб було недорого,можна і надому.Біля мене На Пасічній зі стрижкою коштує біля 180 грн.Я їздила за Львів в гості до батьків,то там в перукарні заплатила 80 грн.Та постійно їздити небуду,от і хочеться знайти у Львові де дешевше.

2. Burberry

Burberry Well-Known Member

і мене це цікавить. Я нещодавно робила в перукарні на Винниченка. Міліровка відрослих коренів (всього 2 см) і заплатила без стрижки 150 грн. Може хтось порадить в центрі хорошого перукаря.

3. Bride

Bride Well-Known Member

Дівчата, хтось ходи в в салон "Аваре" на заводській? ТАм є перукарка анжела, сьогодні йду до неї напробну зачіску на весілля, але вони назвали ціну в 350 грн мінімум за зачіску. Хто був? Їхня робота того вартує?
    Буду вдячна, якщо хтось підкаже де ще роблять хороші зачіски, бажано район В. Великого.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А яку супру і фарбу при цьому використовували?

5. kozochka

kozochka Member

Я завжди робила міліровку супрою в перукарнях,яку незнаю,просто говорили що супра,але із супри в мене постійно виходила якась сива міліровка,а я хотіла білу з жовтуватим відтінком,то цього разу робила фарбою Акварель,мені сподобалося.Вийшла біла міліровка,але не сива,і фарба дешевша.

6. rododendronia

rododendronia Member

я ходжу в перукарню на Зеленій за меліровку плачу 90 -100 грн

7. DIVA

DIVA New Member

в серпні ходила на весілля..записалась до Марти..на зачіску і макіяж...так мені адміністраторка при виході сказала в 450 грн:girl_blush2:

8. kozochka

kozochka Member

Де саме та перукарня знаходиться,ви платите таку ціну з їхньою фарбою?

9. rododendronia

rododendronia Member

з їхньою, інколи купляю свою !

10. mukha

mukha New Member

Щодо пані Уляни...власниці перукарні Уляна(замарстинівська 16) можу вам заперечити...мала нагоду бути клієнткою......вибачте але мелірування протягом 4 годин, на коротке волося, це не кожен зможе витримати!!!!! ще й на додаток брудні рушники які явно мають запах.:girl_emo:

11. Christi

Christi Well-Known Member

Щодо перукарні Аваре, то знаю точно суперово там зачіски робить Христина (вона ніби і власниця) Щодо Анджели не знаю,робила колись в неї накрутку, але накрутка то не показник на зачіску

12. altari

altari New Member

Я не бачу дописів про" Авентін" що на Дорошенка.Які ціни і які майстри?Вигляд таки нічого!Буду дуже вдячна!

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну щоб бачити,треба хоча б пошукати....Бо тут не раз писали про цей заклад.Тут є така мудра штука.як пошук.Ось що видала вона на слово Авентін,а ще гугл дуже вміло шукає :)

14. senka

senka New Member

Дівчата, хочу з блондинки перемалюватися в шоколад, але не знаю чи мені піде. Підкажіть нормального майстра щоб "побачив" мене в тому кольорі та ще й пофарбував по людські. Не хочеться псувати волосся

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

сестра стриглася останній раз в Юри (здається, шось я втратила пам"ять на ім"я) (так вона в Летуалі стриглася, в дівчини (Оксана здається), але ремонтувалися, вкладалася в 150-180 грн), в неї 3-тя довжина, стрижка+укладка=220 грн + чайові майстрові (за бажанням звісно), задоволена, гарно постриг, тільки довго (я її 1,5 год чекала :8:)

16. apelsunka

apelsunka Загублений

Стриглася я в Олега,він колись в Стегури стриг,зараз в винниках в себе в особняку стриже-дуже хороший майстер,але доїжати проблемно. Стрижка+миття десь 120,завжди щось порадить, потім перейшла на Інну з Комільфо,дуже круто стриже,але після неї довго відростає волосся,мама в неї фарбувалась,то фарби там хороші,але знову ж таки ціна дуже висока,за стрижку саму тіки може взяти й50 грн. ще стриглась в Панченоко,вона така повільна((( досить не погано стрижуть дівчата на південному в лорані,робила там собі зачіски на весілля то дуже креативно і недорого. Згадала про Віталіка,мамі моїй він таку стрижку зробив шо ми двоє чуть не плакали(( стрижа крута впринципі але не 40-ка річній жінці,яка працює на держ роботі,він їй на макушці зробив йожик,а чолку зробив різнокольорову,а ззаді риже волосся. До того вона була блондинкою..

17. snegok

snegok New Member

порадьте хорошого перукаря на Науковій!

18. Нюта

Нюта Well-Known Member

Я цього разу стриглася у "Турандоті" в Олі. Мала довге волося, ризикнула і обрізала до асиметричного каре з чьолкою. Змінилася радикально, але роботою Олі залишилася задоволена, на наступний раз я піду знов до неї. Хоча стригли мене близько 1 год 40 хв.:connie_pull-pigtail

19. Відповідь: Перукар у Львові

А фото?
    Бажано "до" і "після" :)

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А я ризикнула піти до іншої перукарки. Була у Оксани в "Шоколаді". Стрижка і міліровка все супер, і ціна мене приємно здивувала всього 180 грн.