Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Gerbera

Gerbera Member

Відповідь: Перукар у Львові

Прочитала цілу темку. Вирішила сходити до Тетяни Козачук з "Багіри". Хочу змінити стрижку, щоб перукар "побачив" мене, щось підказав, порадив.

2. Sonianin

Sonianin New Member

2Gerbera

Привіт! В мене бажання аналогічні. Коли збирєтеся? Дасте відгук після "процедури"? :)

3. Gerbera

Gerbera Member

Планую сходити до Нового року, щоб на свята бути новенькою))))
    Відгуки залишу обов'язково!

4. Bonita

Bonita Member

Записалася на кінець тижня в перукарню і от зараз сижу і думаю, а що ж я хочу??????????? Знову робити міліровку мені надоїло, в темний переходити страшнувато, якийсь нейтральний колір вибрати, то він швидко змиється, чи то своє відпускати:girl_impossible:

5. Sharm

Sharm New Member

Я за порадами з цього форуму ще в вересні сходила постригтись і пофарбуватись до Тані Козачук з Багіри. Ну що можу сказати.... вона Суууууупер! : ))) тепер щомісяця хожу "освіжати" стрижку і підфарбовувати корені. Може й нема потреби ходити так часто, але мені дуууууже подобається в неї бувати: класний настрій і задоволення від зачіски гарантовані! ))) Волосся після миття лягає само, що мене не тільки дуже тішить але й дивує: все своє доросле життя я думала що з моїм волоссям таке неможливо (в'ється і заламується в різні сторони). Щодо гривки то взагалі дивина: раніше тільки за допомогою прасочки вдавалось більш-менш вкласти, а зараз якщо нема часу на укладку (маленька дитина), то достатньо просто помити волосся і зачесати так як хочу і все... І ще, що немаловажливо, Таня дуже приємна людина, і гарно все про ваше волосся розкаже, і порадить... (До того я стриглась і фарбувалась в Комільфо, працюють там дівчата може й добре, але так би мовити "холодно", на питання щодо волосся відповідають "так/ні/незнаю", немає такого дружнього ставленя до клієнта як мені хотілось) Дякую тим дівчатам які розповіли про Таню на форумі! :) Всім вдалих зачісок! :)

6. NightBitch

NightBitch New Member

Дівчата порадьте хороший салон і перукаря на Сихові(дитина маленька не можу далеко їхати) щоб розумівся в фарбуванні волосся... я освітляла волосся в білу міліровку, вирішила пофарбуватись під свій прродні темно-русий,щоб відростало моє волосся, пішла в перукарню у нас в дворі.... вийшов темно русий з зеленим відтінком:sad:( почав злазити колір після мття...потім я вже дома пофарбувалась в темний каштан....вийшло практично чорне((((((( тепер після пару миттів знову на кінчиказ злазит....порадьте хтоб на Сихові з перукарів допоміг мені рівномірно пофарбууватись в мій темно- русий або хоч якось виправити становище???

7. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

8. sonjashnyk

sonjashnyk New Member

Привіт!нарешті добралася до компа. Дякую за пораду!була в Марії вже 2 рази!дуже сподобалося!!!!!дякую!раджу всім!салон "Фея"(в "ДЕЛЬФІНІ")

9. ksenia

ksenia Member

Вона працює у перукарні на Менцинського. Можу дати тел у приват.

10. Gerbera

Gerbera Member

А я, на жаль, поки що через різні непередбачувані витрати так і не потрапила до неї. Вибрала економний варіант, але стрижкою задоволена:girl_claping:
    Але похід до Тані усе ще в планах!

11. NightBitch

NightBitch New Member

Дівчата порадьте на сихові хорошого перукаря-колориста....???
    пофарбувалась темним на світлу міліровку і став зелений віддінок :sad:(((

12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Хтось в курсі, що за перукарня недавно відкрилась на Скорини біля Антаресу?

13. Furore

Furore New Member

Астері називається. Інтер’єрчик там розкішний, масаж є і косметолог.

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

вже знаю, забула відписати. ходила до них на днях. Інтер"єр звиччайний, я б сказала. Корекцію брів мені супер зробили, а от корекцію стрижки не дуже..я хотіла просто підрівняти кінці і гривку підстригти. Але як дійшло до гривки, то виявилось, що у них нема філірувальних ножниць і філірували мені звичайними..криво вийшло, чесно кажучи...Але загалом - дівчата приємні, буду до них ходити бровки щипати, бо то під хатою.

15. lucysd

lucysd New Member

Дівчата, хелп! Завтра приїжджають батьки у гості. ДУЖЕ хочу маму зводити до салону, щоб їй там підібрали і зробили стрижку нарешті нормальну, пофарбували волосся, якщо захоче. Плюс обличчя почистили, брови підкоректували. (Вони самі з маленького містечка, там нормальних перукарень нема). Щось таке для старших людей, але не совкове :)

Хтось знає такі салони (бажано у центрі), щоб туди реально було записатися на завтра-післязавтра? Ну і щоб ціни були не космічні, бо хочу зробити мамі подарунок, але зайвих півтисячи гривень нема :)
    Будь ласка, відпишіться якомога скоріше, якщо знаєте подібну перукарню/салон!

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Скажіть, будь ласка, а Роман це не чоловік років 40 зі світлим (або сивим?) волоссям? Проходила днями повз той салон і побачила краєм ока перукаря, який просто літав навколо клієнтки :) А я давно хочу підстригтися саме у чоловіка (отакий бзік) або маму до нього відправити.

16. Марточка

Марточка Well-Known Member

А які ціни в Астері?

17. airy_cat

airy_cat New Member

Девушки, посоветуйте где и кто хорошо коррекцию бровей делает в центре или его окрестностях. Я вдруг вспомнила, что мне срочно нужно, а я что-то волнуюсь при мысли о самодеятельности.

18. Марточка

Салон "Краля" на Скельній(бічна вул.Шота Руставелі),майстер Ігор

19. lucysd

lucysd New Member

це ви мені відповіли чи про корекцію бровей? :)

20. Марточка

Я про брови))) Він досить специфічний майстер,не любить коли йому щось кажуть,як краще зробити.Але робить гарно