Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. AnaaasKooOsi

AnaaasKooOsi New Member

Відповідь: Перукар у Львові

Йду 26 в салон Авентін, на стрижку до Олі. В травні планую на весільну зачіску йти. ЯК вона працює, хтось знає?

2. Alka

Alka Member

Дівчатка, будучи у Львові записалась до хваленого перукаря Тетяни у "Багіру". Захотілось змінити стрижку докорінно, але чомусь останні кілька літ усі перукарі до яких я звертаюсь окрім подовженого каре нічого не можуть придумати :)
    Так сталось і цього разу, я хотіла асиметричне каре і так щоб покоротше, але я завжди питаюсь думку майстра і якщо мені щось путнє радять, то погоджуюсь. І взагалі, стосовно стрижки я прямо кажу, що можете поекспериментувати - я сваритись не буду, бо волосся не ноги - відросте :)
    У Тетяни дуже ніжні руки, вона так стриже, наче гладить по голові, хочеться спати :) Чаклувала вона не довго і результат мені сподобався (тим більше, що мене вже моє довге волосся дуже дратувало, бо вкласти не могла ніяк)
    Та на ранок, так би мовити переспавши з новою стрижкою, я зрозуміла, що тут щось не так, і це не те, що я хотіла, щось бракує... За кілька днів я пішла у найближчу перукарню, де моє каре трохи з заду підправили і зробили таки його асиметричним і коротшим.
    До речі, мене дуже здивувало, що після миття волосся салонним шампунем, воно до вечора вже було масним :nea:
    Раніше дуже подобалась майстер Ліна з "Моне" на Японській, та потім вона зникла. Далі такий собі креативний хлопець гейського виду Роман з "Перлини" (забула точну назву, салон у центрі), та і він потім в Київ переїхав.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

хе-хе,а я якраз сюди зайшла написати свій відгук про Таню.Теж до неї попала,завдяки цьому форуму.Я лиш трохи вкоротила кінчики і підстригла чолку.Гарно,але мені в Польщі перукарка так гарно чолку обстригла,а Таня трохи все зіпсувала. І ще,я переконалася,що моя перукарка Мар'яна нічим від Тані не відстає,а в дечому навіть більше подобається. Я не кажу,що Таня поганий перукар,ні,дуже акуратна дівчинка,багато говорить порад корисних,але таки міняти перукаря не буду.Мені навіть трохи соромно,що я зрадила своїй перукарці.

4. airy_cat

airy_cat New Member

Девы, а кто-нибудь у Яны из "Венеции" красился/мелировался? Как у нее с этим? А то у меня сложные требования и чет сомнения одолели ))

5. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Я багато років не зраджувала Соломії з "Іринка-стиль" на Сихові. Спершу було зручно, бо там жила, потім вже їздила до неї здалеку, дуже вже мені подобалось, як вона стриже. Зачіски вона робила занадто "пафосні", а-ля пані-цьоця з міському:girl_haha: або "в нашому селі вєшіллє" :crazy:. Така мила, приємна перукарка...і пішла вона в декрет. І заросла я аки болонка (благо зима надворі, є шапки і ше в мене є супер-фен, який дає змогу зробити з болонки чєлавєка :girl_emo:). Але скоро в чоловіка ювілей намічається, буде бучне святкування і маю бути "при параді". Прочитала всю тему, ганятися за крутими перукарами типу Сергія з "Турандоту" чи Інни з "Комільфо" я не маю змоги, тому записалась до Оксани з "Шоколаду". Подивимось, шо воно вийде:cool:

6. Відповідь: Перукар у Львові

Поділитесь враженнями, я вже писала, що мені вона зробила весільну зачіску саме таку як я хотіла...

7. Bursukanja

Поділюсь обов’язково:girl_yes2: Мені з перукарем досить складно догодити: волосся маю дуже м’яке, пряме і тонке, і його багато. Колись було густе (ех, де ті врємєна?:girl_cray:), потім, після вибілювання "супрою" почалось - і сипалось, і сухе було, як пакля. Ну плюс і двоє діток, після народження кожного з яких виловлювала цілі жмути волосся з ванної:8: Тепер "маємо те, шо маємо!"
    Ех, "каби молодость знала, каби старость могла!" І не робили б ми жодних експериментів з волоссям, тішились би тим, чим обдарувала природа...

8. Відповідь: Перукар у Львові

Порадьте, хто це справжній хороший майстр, скиньте в приват координати, будь-ласка

9. Lysia

Lysia New Member

Дівчата, чи відвідував хтось перукаря Галю в салоні Фалестіс, що на Поповича?

10. Bursukanja

Була я нині в Оксани з "Шоколаду". Гарно все - і обстанівка (така блискучо-червоно-гламурна), і адміністратор (приємна, ввічлива дівчинка), і, звісно ж, Оксана - лаконічна, стримана і чудовий фахівець своєї справи. Помила-постригла-уклала всього за 20 хв., вийшло дуже гарно, саме так, як я і хотіла. Заплатила 70 грн., що є практично небагато (розраховувала на більшу суму)...потрапити Оксани складно, записатись можна приблизно за тиждень. Загалом, мені сподобалось...дякую всім, хто хвалив Оксану!:girl_claping: Пойду єщо!:girl_yes2:

11. Selfish

Selfish New Member

Скиньте будь ласка її координати мені в пп.

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

я була там колись давно, і теж була в шоці... не могла дочекатися поки відросте щоб нормально підстригтися. (((

13. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Стрижуся вже кілька разів підряд в Лесі Коцур (). До того кожен раз ходила до іншого майстра,мабуть ніяк не могла знайти свого....
    ЇЇ роботою задоволена, після стрижки волосся гарно вкладається, та й стриже вона достатньо швидко.:)

14. Відповідь: Перукар у Львові

А я до Лесі Коцур в житті більше не піду(((. Хоча моя свекруха стрижеться в неї раз в два місяці - задоволена нею. А в мене з нею "любофф" не склалась. Я прийшла до неї фарбованою блондинкою з довжиною волосся за лопатки. Попросила її вирівняти колір волосся на русий(природній), однотонний. Набридло кожного місяця корні дофарбовувати. Хотіла дати волоссю перепочити. Також просила її довжину не зачіпати, залишити максимальну. Коли я побачила результат її старань в дзеркалі -оторопіла:khomyak:. Я була рижою:sad: ще й обстригла мене коротко. Побачивши мою міну в дзеркалі, п.Леся сказала, а Вам так краще ніж було. ))) Я прийшла вся така нова додому - мала моя мене не впізнала, не хотіла кілька хвилин на руки йти(їй тобі 1рік був):girl_haha::shok: Потім я кілька місяців не могла ту рижину з волосся вивести. Як підсумок можу сказати - на рижий колір фарбуватись ніколи більше не буду (як виявляється він мені ну Зовсім не пасує).
    А з непоганих майстрів, які стрижуть гарно можу рекомендувати Дениса Ожигіна з перукарні Мерилін.

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

16. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Я взагалі написала,що стриже вона добре,технічно,швидко.
    А щодо фарбування це не факт, що це її вина. Можливо так фарба прореагувала на ваш пігмент волосся?
    Я її не захищаю, просто і фарбувалася я в неї кілька разів,в русий колір,то підібрала вона фарбу ідеально. Так,що я навіть не помічала різниці, коли моє натуральне волосся відростало.

17. Відповідь: Перукар у Львові

Мабуть це тільки в неї моє волосся ТАК зреагувало:girl_crazy:. Я фарбуюсь вже не один рік, але така шальона реакція була лише на її фарбування. В жодного іншого майстра я не ставала рижою.
    На даний час я ходжу до Сергія Коломійця (він з Лесею Коцур в одному приміщенні працює). Він фарбує ПРЕчудовово. Я вже кілька разів з блондинки переходила на русий і навпаки. Жодного нарікання. Завжди вдалий результат і жодних нарікань.

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ожидін, якщо мене пам"ять не зраджує. Знаю його особисто, хоч не мала нагоди побувати в нього на зачісці. Чула непогані відгуки, входить здається у десятку кращих топ-стилістів нашого міста.А Леся Коцур мені подобається як перукар. Дуже швидко і гарно робить укладку, стригтись не мала нагоди, та знайомі були дуже задоволені.

Останнє редагування: 1 Березень 2011
  19. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Привіт! Всім :) Так гарно сонечко світить, що хочеться бігти до перукарів, косметологів і т.д. щоб гарно виглядати і відповідати весняному настою :)) Я перезимувала і тепер хочу якихось змін, перепробувала багато перукарів, не знайшла поки свого. Сьогодні записалась до Олени ( власниця салону Каре), бачила її роботу по колоруванні, дуже гарно, багато відтінків і головне дуже природньо виглядає... спробую. Може хтось у неї був?

20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а мені потрібен хороший перукар, який гарно і оригінально вміє заплітати волосся...