Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Gavil

Gavil Member

Відповідь: Перукар у Львові

теж звернула увагу, що її сайт не працює, вже давніше. Але стосовно, чи у Львові вона чи ні - нічого не знаю. У соціальних мережах вона з"являється. Якщо потрібно, можу запитати де вона і що вона в соцмережах.

2. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

я теж робила там зачіску минулого року. в них прикольно (в "Шико"). а знайома постійно ходить туди до косметолога - задоволена. Тому підтримую пораду - Шико (це на Лесі Українки, біля перехрестя з Друкарською).

3. airy_cat

airy_cat New Member

А дорогувато це який порядок цін? І яка в них косметика?

4. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Розповім про своі " митарства" з перукарем:girl_crazy: Коли дівчинка Соломійка із салону не Бог вєсть какого " Іринка-Стиль" на Сихові пішла в декрет (салон препаршивий, але Соломія гарно стригла і як людина була дуже приємна), начиталась отут про Оксану з "Шоколаду". Усім, хто радив, спасибі, Оксана дуже хороший майстер, креативний, уважний, вобщєм, у нас була чудова співпраця до пори, коли іі нє пастігла участь Соломійки:xaxa:
    Кинулась я на пошуки, знову ж таки, шляхом вичитування інформаціі туткай. Хтось хвалив салон на Сахарова " Лаванда Ледіс", зателефонувала, мала намір записатись, але добре шо надумалась попитати про вартість. Ціна стрижки на середню довжину "коло 400 грн." вбила.....:khomyak:
    Чоловік запропонував свій "салон" - перукарєньку на перехресті Личаківська- Мєчнікова, мовляв, там є жіночий майстер. "Мастєр", дєвочька років двадцяти з лишком, стригла абияк, у вираженіях нє стіснялась ("я вам пообрізаю тоті смички":crazy:), не мала: плойки, фена, щітки для укладання, лаку тощо.... Як же я картала себе, шо піддалась на ту авантюру! А вже як почала мене пензликом мастити, стріпуючи начебто обстрижене, а від того пензлика так .....еееее......пахнуло:8:, шо я вже ледь не плакала! Мала безнадійно попсований день. Але! Коли помила волосся і уклала звичним способом, з'ясувалось, шо стрижка таки гарна....:confused:
    Більше я туди, звісно, не пішла. Коліжанка нарадила шойновідкриту перукарню "Лаура", бічна вул. Личаківськоі. Перукарка Аня дуже приємна як людина і гарно стриже, висловлює своє бачення на зміну образу. Зауважу, шо всякі масочки- шампуньчики якісні і недешеві, а вартість послуг - дуже помірна. Думаю, шо мені нарешті пощастило, дитина у Ані вже є, може, не піде так швидко у декрет!:)

5. Veronika Muravytska

Veronika Muravytska New Member

Доброго дня дівчата!
    допоможіть, хто стригся гарячими ножницями декілька раз, і сподобався результат
    в якого перукаря, і яка ціна приблизно (пройтись по всій довжині). Хоч волосся і здорове - січуться кінці, але хочу попасти до гарного майстра)
    Наперед вдячна!

В свою чергу можу дати тел. хорошого майстра, в районі верхнього шувару. Стриже гарно і дешево, в дорогому салоні - але приймає і дома.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В "Казці" на Сихові таке задоволення коштує 90 грн...

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

8. malicious

malicious Member

А де саме?Бо гугл пише шо така перукарня на Болгарській 3.

9. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

А де саме?Бо гугл пише шо така перукарня на Болгарській 3.

То з початку Личаківськоі, вул. Смольського (наступна за Короленка), якшо іхати з боку центру, і праворуч червона вивіска.

10. Tigrulka

Tigrulka Member

Про стрижку гарячими ножницями роблю її уже майже 2 роки у салоні "Маска" в перукаря Сірануш. Маю довге волосся, кінчики січуться, менше, але не так кардинально, як розказують, а задоволення не з дешевих, та й стрижку поновлювати треба раз у 3 міс. Щодо самого майстра то дівчина ця дуже приємна, але фантазії бракує стрижка завжди одноманітна і укладка теж. І чесно кажучи я б із задоволенням поміняла перукаря, який робить цікаві стрижки на довге волосся не за космічними цінами.

11. HappyWoman

HappyWoman New Member

Дівчатка!
    Підкажіть, будь ласка, чи є у Львові перукар-колорист,а також контакти,дякую!!!

12. Sweet Edera

Sweet Edera New Member

я ходила колись, мені дуже подобалось - хороший майстер і волосся після нього гарно росло (в мене довге і це для мене важливо)... не знала, шо він працює в іншому салоні ще, бо в Багіру до нього записатись стало дуже складно... запис на 2-3 тижні наперед... тому якшо хтось має його мобільний,буду дуже вдячна! Чоловіків він стриже добре, мені його власне мужчина і порекомендував,як гарного майстра :)

13. Galicija

Galicija Well-Known Member

А чи стригся хтось останнім часом в салоні "Казка", що на Хоткевича (Верх. Шувар)? Поділіться відгуками про якість та ціни. Буду дуже вдячна!

14. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Мене теж цікавить це питання. Відгукніться!

[

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Там залежно до кого попасти. Непогано стриже дівчинка-блондинка. Колір гарно підбирає власниця Таня. Але якщо точно не знаєте, що хочете, то навряд Вам порадять щось оригінальне. Виконати строго побажання клієнта можуть:girl_wink:

16. Galicija

Цитата:
    Допис від Galicija
    "Казка"
    Там залежно до кого попасти. Непогано стриже дівчинка-блондинка. Колір гарно підбирає власниця Таня. Але якщо точно не знаєте, що хочете, то навряд Вам порадять щось оригінальне. Виконати строго побажання клієнта можуть

Дякую Seshat, що відгукнулись на мій вчорашній запит, але я щойно від перукаря Володі, що в "Золотих ножицях".... Я знайшла ЙОГО- свого перукаря! Волосся в мене коротке, що я хотіла - точно не знала, але ішла щойно без шапки і всі на мене оглядались!!! Або мені так здавалось, бо почуваюсь неймовірно з моєю новою стрижкою!!!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Стриг хвилин 20, укладав без гребінця чи щітки, а просто пальчиками - а я - ну, вилита Сінді Кроуфорд!!!!!:girl_cool:
    Маю коханого чоловіка, маю чудесну донечку і тепер знайшла свого перукаря - чого ще жінці треба????!!!!!!......:girl_crazy:

17. Sweet Edera

Sweet Edera New Member

А можна детальніше про цей салон....бо я спробувала погуглити і мені вибило кілька різних з такими ж назвами.
    І ще цікавить діапазон цін... Дякую!

18. Відповідь: Перукар у Львові

Дівчата,а хто чув щось про перукарню "Креатив",що на Я. Мудрого? хочу пофарбуватися,і єдина перукарня,яку я знайшла,що працює з фарбою Goldwell -це "Креатив",але хотілося б почути якісь відгуки...

19. Galicija

Перукарня "ЗОЛОТІ НОЖИЦІ", що біля готелю Львів.
    За стрижку оплатила 70 грн!!!!!!!!!!:girl_curtsey:

20. BlackSheep

BlackSheep Active Member

Порадьте ,будьласка,перукаря-колориста.Хочеться щоб перукар нетільки підібрав відтінок а й зміг його відворити,а якщо неварто робити експерементів то і відрадив.