Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Пропоную піти до тої жіночки і сказати, слухайте ви така розумна, а ми всі так нічого не вміємо... Може підемо завтра на каву і обговоримо як онто ми маємо направити наше життя. :girl_wink:

Ну горівка то нечистий і людина направду себе не контролює, але та людина обирає заливатись, так би мовити. Ваша мама що його на шнурку тягну за себе заміж? Ніби він не знав... То просто бідна особа, яка себе переконала, так як онто співробітниця Вірчук, що проблеми у всіх довкола тільки не у нім. І взагалі, все хворі тільки не він.

Доречі, я в темі про самодостатність кинула лінка на одну дуже цікаву книжку про нарцисистів. Будете мати можливість перегляньте. Вона правда англійською. Я принаймі багато чого для себе почерпнула.

А дома... ой як важко з тою дома. Бо хочеться і ніяк не може людина прийняти, що його нема і не буде. Я он також постійно на ті самі граблі з тим дома наступаю. Ну ніяк не можу звикнутись з думкою, що не буде у мене саме таких відносин з домашніми. Ніколи не буде, а так хочеться.

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Була минулого року особа, яка теж не любила мене і не тільки. То з нею цей метод на неї подіяв. Я сказала, що я ще молода і недосвідчена (хоч прекрасно знала що мені треба було робити), тому розкажіть мені як правильно. І людина прямо на очах змінилась.
    А з цією жіночкою так не пройде. Вона вже каже, що толку мало з того, що вона нам проводила навчання особисто. Хоч її зауваження самі собі заперечать.

3. in todash

in todash Active Member

Сиджу і ледь не плачу... Маєм з коханим через два тижні їхати на море. Перший раз... Довго планували, так хотіли. Звонить пів-години тому..Каже, шо був в лікарні...Вкусив його дідів собака. Рану промили, каже шо несильно вкусив. Прививки поки не робили, казали в понеділок приїхати. Є ще надія, шо пес домашній. Може не знадобиться її робити. Бо прочитала в неті, шо після тих прививок не можна ні плавати, ні на сонці бути, ні фізичних навантажень... Ще поки йому того не казала... Що може бути таке, шо й не поїдем через те все. А самій на душі так...

4. AilataN

AilataN жива

У мене переддневонародженневий псіхоз. Завжди починається за тиждень до ДН. Я вже звикла. Тяяжко сумую за прожитим роком, стільки то не бачила, стільки то не встигла, і взагалі "марную я своє житіє". План на наступний рік вже складено, з чіткою установкою, якщо не з"їм- то, хача би, понадкусюю))))
    Але, зараз залишаю собі тиждень кайфу від стражданія, з девізом " нічого мені не треба, ні , я не буду святкувати, ніні, не треба подарунків", зате потім. коли воно все відбудеться, дуже отримаю задоволення)))
    Замовила собі ВАЗУ, гарну, нє. дуже гарну. І ще одну штуку, але то вже для роботи, потрібна, але дорогуща , сабака)).
    Саме сумне, що я вже знаю, що муж мені приготував "неочікуваного" в подарунок, піду, поплакаю:girl_wink::girl_crazy::girl_cray:.

5. Seppy

Seppy Active Member

6. AilataN

AilataN жива

Seppy

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Помер тата найкращий друг. Завжди були разом, зі школи. Тато їздив останнім часом часто в місто дитинства, мені нічого не казав. А сьогодні довідалась: вчора. Не можу усвідомити... Така Людина був...

8. zetta

zetta Well-Known Member

а я сюди... мала вилила на мiй ноут мильнi бульбашки ((( кнопки не працюють, все хрустить.. як його тепер ремонтувати не знаю.

9. solomka

solomka Active Member

Нам на роботі забрали кондиціонер, сказали, що забагато електроенергії "тяне", проводка не витримує. А люди як мають витримувати? Добре, що сьогодні вже немає такої жари, але ще ж 2 місяці літа. Тішить тільки те, що через 2 дні йду у відпустку.

10. in todash

in todash Active Member

zetta,

11. Laja

Laja New Member

Натрапила на "свій" розділ. Шось в моїй родині біда за бідою. Не пройшло року як померла мама мого чоловіка, як помер його тато скоро 40 днів.
    Моя сестра знов на обстеженнях. Коли то все закінчиться.:sad:

12. Farfalla

Farfalla Member

муж попав в аварію... Богу дякувати, живий! машина потовчена.... :sad: ех.........

13. siriuska

siriuska Member

А мене все мучать одні й ті самі думки, вже був період що пройшло, от знову вернулося, і лише запитання: Коли?, тяжко, сиджу вмиваюся сльозами,

14. kozhuk

kozhuk New Member

Farfalla, це певне випробовування. Головне, муж не постраждав. Разом ви впораєтесь із цим лихом.

siriuska, що за думки такі тяжкі Вас обсіли?

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

Подивилась Ваші дописи в інших темах - зрозуміла. Хай буде так, як Ви бажаєте. Справжні мрії колись обов'язково збуваються.

15. Farfalla

Farfalla Member

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Перли наших вумних медиків про ГВ

Лілю, щось ви мені з голови ніяк не йдете... як донечка?
    і ще хотіла спитати: ви ж казали, що зразу після народження 20 хв смоктала, а чого потім вже не дозволяють прикладати?

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

не люблю цю тему, але іншої підходящої не знайшла..
    а просто хочеться виговоритися...
    ні, в мене не депресія і я.. щаслива...
    і завдяки моїй структуризованій натурі даю раду своїм хвилюванням і проблемам... які завжди будуть..
    пережила дуже важкий рік, зміни сталися в кожній сфері мого життя + великі проблеми зі здоровям.. тільки недавно почала вирулювати на пряму дорогу, але біль мучить і здається, буде мучити завжди... попри всю ясність розуму, любов оточуючих і до оточуючих, здається що йду по канві десь дуже високо.. Я знаю, що я маю робити. Це добре. Але дуже розгублена і ні в чому невпевнена... чи все зробила правильно? як зробити правильно? чула про "кризу четвертинного віку", може це вона? точно не депресія, але як згадувала вище - одні зміни... закінчення універу, закінчення довготривалих стосунків, зміна двох країн... І я так багато всього пережила і... я щаслива, я помаленько і тяжко але здійснюю мрії і стараюсь здійснити більше..
    он щойно переглянула кілька дописів з теми про післяродову депресію наприклад.. і нахлинуло... бо мені хочеться діток, і страшно їх НЕ мати (а є ризик)... а тепер якщо буду мати, то страшно, щоб не перехотіла )) і так у всьому! це доросле життя? один суцільний вибір, страх і сумніви?!
    я адекватна, не депресую, але хочу просто виговоритися...

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Так.....:) Як я вас розумію:) Вирішили планувати дитинку, ніби все. Аж ось кажу мужу що якщо того місяця не вдалося то піду на роботу, попрацюю трохи. Бо якийсь страх нахлинув на мене, що фінансово не справимся (так багато всього треба до пуття довести, стільки грошей іде.....). А тепер знов якось відлягло....ех..

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Та я постійно або Степанівна, або Любов Степанівна, причому з 25-ти років. ТО шо, мені кості на цвинтар нести? А мені лише 30...
    Отже, Уляно Миколаївно :connie_pull-pigtail, думаю, що варто залишатися Уляночкою. Адже - це стан душі, а не тіла.
    І взагалі, мій один старий знайомий казанова каже: "О! Мені щойно пятдесят, а їй вже двадцять!!!" Наші чоловіки завжди мусять нас підколоти. За що ми їх і любимо.:connie_pull-pigtail

Статус теми:
Закрита.