Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. dasha

dasha Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Та я завжди дивлюсь, але там на Володимира біля церквочки зелений всього 10 секунд здається, і треба добре чухатись, щоб перейти дорогу, враховуючи, що є ще деякі машини, що доїжджають. Я вже до половини перешла, той джип був далеко, думала він зупиниться, а він газонув, бо певно дивився що з повороту ніщо не їде і думав проскочити. А мене видно не замітив, чи ще досипав, вобщем ми там обоє добре злякались, бо бачила в того хлопчини очі теж були по 5 копійок.

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ну от... розвезло мене:sad: Цілу ніч мучилась з пересушеним носом, а на ранок вже голова болить, горло першить, з носа тече:sad: Може і температура є:girl_cray:
    Хочу лежати і їсти щось смачне і запивати ще смачнішим, але обов"язків ніхто не відміняв. Треба бавитись, годувати, гуляти...ех....

3. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ну от буває день не складеться з самого ранку, проснулася а води нема, ні гарячої, ні холодної, молока нема, а кава без молока то гидота для мене, і йти нікуди не хочеться, бо треба на завтра дуже багато всього вивчити, в холодильнику пусто, ше й чоловік подзвонив шо він на обід прийде- Здрастя!:girl_crazy: Одне хоч класно, доня в баби, то хоч ніхто не дьоргає йти бавитися і на двір.

4. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

випрала пуховик малого в пральці...

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

сьогодні тиждень як я сплю 4 год на добу від сили. Спочатку Сергійкові зубчики, тоді температури, і вчора вже почало йому легшати - Дмитро заразився ангіною в садку. Цю ніч не спала ВЗАГАЛІ, вся зелена. Прийшла лікар до нас, а в нас такий песець в хаті, що маманегорюй. Мені і за той гармидер соромно було, а ще і Дмитро при огляді страшенно капризував. Ага, а ще брат1 смертно б'є брата2, бо, вочевидь, без садочка - нудно.
    І жерти в хаті нема ніц, і треба щось варити, коли, блін...
    Ага, а ще роботодавиця винна мені 600 з лишком грн і пропала хоч з собаками шукай.
    ну що за...

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

може полЄгчає тобі
    я таке теж мужу зробила в першу зиму після одруження

не переживай;)

Марта хвора, Софія хвора і мій обструктивний бронхіт тоже вєщь...Цьомцьомка привіт( як я тебе розуміююююююю:sad:

7. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А якщо дати йому висохнути, а потім пропрасувати з відпарювачем? Пір’я мало б троха розтрястись. А Тще руцями троха перешуркати. Може не така то вже й біда? Так.. бідося, троха...

8. Donata

Donata Active Member

розтрушуйте його час від часу, поки сохне. Я свій полощу в пралці, він розбивається, просто часто його тріпаю добряче, поки сохне, але пошитий такими квадратиками, що легко і руками розібрати.

9. kolobok

kolobok Member

А в мене четвертий тиждень такого щастя... Ми як почали більш як 3 тижні тому з ентеровірусу, не встигла отямитися, то він плавно перейшов в соплі-кашлі-бронхіти. Хворіють і діти, і ми з чоловіком :sad:

10. tasha

tasha New Member

мій пуховик всітився після прання, але якщо декілька разів на день, його добряче зтрушувати, то як висохне знову стане пуховиком. Головне не забувайте і не лінуйтесь і все буде ок.

11. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Panadolka, є і у Львові спеціалісти, спробуйте звернутися в сервісний центр СКТ або сервісний центр біля ГУ міліції (не памятаю, як називається, на жаль)

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

спробуйте нічого не роз’яснювати їй під час істерики, вона все одно не чує. Коли істерика мине - сядьте і вдвох СПОКІЙНО ще раз перечитуйте умову задачі чи що ви там робили. Нам таке допомагає

12. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Сусіди! Як же давить на голову їх вічне тупотіння над головою!!! І не піднімешся просити вести себе потихше, бо одразу починають на мене наїзжати: чого то я до них ходжу, і як я їх задовбала своїми скаргами! Ага, раз на пів року, коли вже не витримую. А я то кожен день слухаю їх тупіт, крики, скрипучі шафи і інколи дуже голосну музику!

13. zetta

zetta Well-Known Member

розтяпа, роззява ... загубила банківську карту ( напевно я її в банкоматі забула (забула витягти, а хтось взяв її, бо банкомат в магазині то продавці сказали що не приносив ніхто). заблокувала вже, але шкода.

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

ше тут трохи посиджу...
    якийсь настрій не веселий, сама не знаю чого.
    ох, ух, ах, муууу, брум брум брум.

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

на мене напала паніка. Я якась псіхована стала, напевно від своєї вагітної сусідки набралась. Вона мене в четвер остаточно довела і я їй прямо все сказала, що нема чого тут з себе багатостраждальницю строїти і що ми не зобовязані тобі в ноги кланятись і так багато їй догоджаєм. З моїми аргументами вона вже не в стані була сперечатись, розревілась і потусувала додому зі словами "Пора зїжджати на кваритиру". Тепер мене почала мучити совість, а може не треба було так...
    Потім з мене зробили повну дуру, якої мами попхала носа куди не слід. Мене один викладач попросив зробити, те що вже цілий тиждень робили староста і його заступник. Це мені вдалось зробити за півгодини, за що і получила від вищепоставленого "начальства" по групі. Тепер я "безмозгла істота" і "тупа зануда", правда тільки для 2 людей в групі, для інших я прекрасне сонечко, яке не хочуть відпускати у відрядження, бо з "начальством" я одна можу спілкуватись і ставити свої умови.
    А ще на мене напала паніка перед поїздкою...залишилось лише 2 тижні, а я нічого не встигаю...купа документів, а ще контрольні, лаби, заліки...жах...
    Моє сонце потішило - "нема чого щоб ти мене любила", практично з ним не спілкуюсь тепер..нема в нього часу\бажання\можливості(сама не знаю чого ми не говоримо, хоч і не сварились). Раніше казав що в нього депресняк...Може то в нього КД почались?! Я хз...
    Короч, я вся в сльозах, рознервована, не виспана і страшенно зла! Не знаю що твориться...Як каже мій один друг "хлопа треба"...

15. Diana

Diana мрійниця

а я загубила телефон та сім карту за 10 років з усіма номерами:girl_cray:

16. Sertce

Sertce Member

Уx, як дістали мене ті фарингіти- тонзиліти- ларингіти!!! Я кашляю, малий кашляє + насмарк.... І де те літо?:girl_cray:

17. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я також вже третій день, кашляю. Горло пече жахливо, щей ніс закладає, і спати не дає те все нормально......нащо нам ті всі віруси.....

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну що ж...розставлено всі крапки над "і". Це був дійсно кінець, як я не надіялась, як я не старалась. Зараз так погано що не можу передати. Боляче, біль просто розриває мене! Чому ми завжди за щастя маєм так дорого платити?!

19. Shpunka

Shpunka New Member

Як я вже хочу, щоб цей рік закінчився... Ще такого не пам'ятаю... :no::sad:

Хочу, щоб той рік закінчився. Дуже-дуже. Все потрохи налагоджується, і, сподіваюсь, в 2013 наші справи підуть суттєво краще і буде багато приємних подій :d25::girl_yes2:

20. Shpunka

Shpunka New Member

Як я вже хочу, щоб цей рік закінчився... Ще такого не пам'ятаю... :no::sad:

Хочу, щоб той рік закінчився. Дуже-дуже. Все потрохи налагоджується, і, сподіваюсь, в 2013 наші справи підуть суттєво краще і буде багато приємних подій :d25::girl_yes2:

Статус теми:
Закрита.