Відкрита велика жилєтка :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liona, 11 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

А я продовжую хворіти, а завтра на роботу мус йти....

• Подобається Подобається x 7
  2. Kasia

Kasia Well-Known Member

в мене таке саме з горлом..

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Певно якийсь вірус така ослаблена що взагалі....

4. Oddly

Oddly Well-Known Member

а в мене якийсь жах - їла горішки в шоколаді - і у мене розколовся задній зуб!!! надвоє!!!
    жах! найгірше те, що нижня-то його частина всередині, а верхні уздовж надвоє розкололася! отак і сидять поряд дві частинки
    і ніби цілком нормальний здоровий зуб був.
    завтра починаю походи по стоматологах... ой... ще й горло розболілося...

• Подобається Подобається x 13
  5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я завтра до стоматолога! але то більше плановий візит! хоч чую мінімум одна пломба буде точно!

• Подобається Подобається x 10
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так хочеться молока, що дурію. От би цей день якось пошвидше пережити.

• Подобається Подобається x 6
  7. Аліса

Аліса Well-Known Member

а я просто розстроєна, хоч сідай і плач, напевено так і зроблю, покладу дітей і піду поплачу, ну щось все не так...

• Подобається Подобається x 8
  8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ну ось... Завтра на роботу на цілий день, а тут випав передній верхній мостик...:girl_cray: 5 зубів...:girl_cray: Але буду красавіца...:girl_cray:

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

як мені себе шкода! зуб і далі тріснутий, їсти майже нічого не можу, бо при жуванні рухається і дуже болить. коли не жую і не рухаю - ніби все нормально. а до стоматолога - тупо часу нема сходити. сьогодні цілий день треба було працювати і на завтра вже все розписано до 21.00. жах, просто жах. теоретично тільки в середу зранку дочекається мій зуб турботи.
    я так підозрюю, що на той час вже почне боліти, або яка інфекція може занестися - ото я дочекаюся. блін, а бувають цілодобові стоматологи? я би вночі пішла, бо дні - якісь шалено-закручено-завантажені. навіть не знаю, чого більше в жилетку плачуся - через зуб чи через запарки

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Бувають. На Топольній - лікарня швидкої допомоги, нічна стоматологія з 9.00 вечора до 8.00 ранку, недавно там були з малою, телефон не пам"ятаю, можна через 103 взнати. Знаю ще, що на Курбаса є цілодобова, але то вроді приватна.

• Подобається Подобається x 4
  11. Mokka

Mokka Well-Known Member

Співчуваю!!! В мене таке ж саме сталося, та ще й з переднім зубом та ще й на відпочинку та щей та друга половинка взагалі відвалилась!! Красота була неземна! Сьодні вже пішла заробила

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Що я щойно пережила дівки, ні сказати ані написати. В двох словах недавно вернули Андріану назад до нас.

Почну з початку. Нині після церкви я залишилась на репетицію театрального гуртка бо готуємо гуцульське весілля і я задіяна в хорі і виконую ролю когось там типу близької цьотки молодої, шо буде ходила і роздавала гостям баранів. Ну і заким я там репетувала діти мої були вдома з бабцею і дідом.
    Приїхала я додому в 10:25 вечора а мої діти ще не сплять. Я чую, що бабця свариться дуже сильно з Данилом але в нас то не нове - бабця розгони роблять завжди. Тоді вже готувались спати а мала Андріана з ліжка вилазила на тумбу з речима і бігала. Вона вже була перевтомлена і просто дуже роздурілась. І тут до неї підходить бабця і каже, не дурій. Мала в плач. Ну моя мама каже, та давай я тобі памперса зніму он дивись який повний. Дитина в тому часі не реагує. Дивимось... Дитина зайшлася. Я її тутже на руки - вона не реагує. Дивимось а мала синіє. Очі відкриті, зуби зціплені. Я її тут же на руки, перевернула і пробую пальця до рота запхати аби розціпити зуби.. а вона мене за пальця як вгризе, так порядно зі всьої сили. Мама кличе тата. Тато взяв дитину і дав кляпса, ну може поможе. Не помогло. Тоді мама взяла розкрила Андріані рота і запхала два пальці дуже глибоко в горло. Це спричинило що спазм відійшов і пішло повітря. Дитина знову почала дихати. Вона ще довго плакала але я її взяла на руки і всюди носила за собою. Мама принесла свячену свічку то Андріані дуже сподобалось її задувати. Відволіклась і перестала плакати. Зараз мала заснула а мене болить палець і трусить всю. Це ж міг бути кінець.

Он таке у мене пережиття сьогодні. Прийде чоловік буде сварити за неприбрану кімнату і за те що сталось. Ех вже той муж, йому їсти не дай а но посваритись.

Останнє редагування: 15 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 44
  13. Liliyah Romanova

Марусь, ти чо? Тут таке з дитиною! Які сварки? Налаштовуйся на щось спокійніше!!
    От тільки участь бабці в тому, що сталося, лякає. Тебе ні?
    Сиджу й молюся за те ангелятко маленьке. Таке чутливе й легко раниме...
    А тебе сильно-сильно обіймаю! Тільки зберися в кулачок і тримайся!!! І основне: НЕ ЇЖ СЕБЕ!

• Подобається Подобається x 20
  14. Маруся-мама

Ой воно все таке... бабця є бабця вона не зміниться ніколи а он мужові скажу що та неприбрана кімната не варта виїденого яйця. Тут одна хвилина і могло не бути дитини... :sad::sad::sad: Навіть боюсь іти спати.

• Подобається Подобається x 21
  15. Liliyah Romanova

За дитину мужові розказуй. Яке прибирання може в голову прийти? Он я нині теж мала поскладати купу всього, а я слаба, дитина ще гірше слаба, то й ніяких розмов не було, бо сім'я та здоров'я сім'ї - пріоритет.

Головне, аби за посиденьками не застав, як вернеться й усьо буде гуд! :girl_wink: :girl_haha:

А я он теж спати йти боюся. Те нещастя горить, що капець. Але добре, що хоч заснув нарешті й мирно сопе...

• Подобається Подобається x 19
  16. Маруся-мама

Як і надалі буде горіти то просто давай йому пити. Бо він напевне збудиться чогось попити, а може і проспати всю ніч.

17. Liliyah Romanova

Заварила чаю, аби на ніч було. Спробую сама заснути...

• Подобається Подобається x 4
  18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А з якої радості сваритись? Хіба ти в чомусь винна? То тішитись треба, що все обійшлось, а порядки - "дєло-то житєйскоє".

• Подобається Подобається x 6
  19. Аліса

Аліса Well-Known Member

Маруся-мама, у мене таке часто було з малою, але у нас після коклюшу, лікар сказала, що то може до двох років залишитися. Це просто самій вмерти можна, я теж і трусила і пальці пхала... ой аж мороз по шкірі, як згадую, лікар казала, що треба до повітря свіжого нести. То я не знаю що про мене сусіди думали, коли я дитину у вікно висовувала, а вона верещить не своїм голосом на все подвіря... Але нехай собі плаче, ніж таке має бути..

• Подобається Подобається x 15
  20. Nata

Nata Well-Known Member

Марусечко, співчуваю. Я вже десь писала, що маю таке саме з меншим. Мені навіть з дитиною ніхто залишатися не хоче: бояться, що буде плакати за мамою і зайдеться.
    Це насправді дуже страшно.

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.