Відкриття візи у Польщу і не тільки

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Niferttiti, 25 Червень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Як їхали автом, то показували запаску, трикутник, вогнегасник і світловідбиваючий жилет, бо правилами євросоюзу передбачено що то все має бути.
    Ще раз їхали по туристичній візі, двома автами, а мали один ваучер на всіх, друга машина мали копію, їх не хотіли пропускати,поки ми не передали оригінал.
    Проходження кордону,як лотерея - ніколи незнаєш що захочуть перевірити.

2. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Я тут взагалі в шоці сиджу.
    Написали мету видачі 20. Погуглила. 20 - це виїзд по карті поляка о_О
    Мабуть для власного спокою таки варто забукати - ну втрачу тих 30 злотих за одну ніч... І купити зворотній квиток.
    Почуваюся якимось турком ((

3. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

не обов"язково. можна оплачувати на місці.
    в моїх так знайомих передзвонювали в готель і питалися чи дійсно бронювали і чи бронь дійсна.

---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

о, в мене теж така. хоча на іншому ресурсі найшла інше пояснення тій 20ці, вже не пригадую яке. загалом проблем по візі в мене не було. карти поляка не просили.

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

5. irina

irina Active Member

Підкажіть будь ласка, а страховий поліс на шопінг-візу потрібно купувати завчасно чи можна його придбати на місці біля візового центру перед здачею документів?

6. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

можна придбати всередині візового центру.

7. invisible

invisible Well-Known Member

Можна буде придбати там на місці, якщо завчасно зайдете в приміщення.

8. oksumoron

oksumoron Active Member

9. mirishka

mirishka Well-Known Member

Дівчата підкажіть будь-ласка, маю польське запрошення, бізнесове, що краще з ним робити, ставати на чергу в посольство через інтернет чи їхати на Садову, ще ніколи не відкривала польської візи, мала шведську і угорську.

10. tasha

tasha New Member

Потрібно звонити в консульський відділ і призначати дату подачі документів на Садовій.

В мене теж - 20, на закупи.

Дівчатка, хто має вже другу шопінг візу, скажіть на яку суму треба тих фактур, щоб нормально отримати другу річну шопінг візу?

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

В нас була фактура на 100 і на 200 злотих. Хоч купували багато всього, а фактури взяли на одну річ для кожного. Там немає різниці сума. В візовому центрі казали, шо можна на жуйки взяти фактуру:)

12. invisible

Ми як робили річну, то нам казали, що на суми вже не дивитимуться. Головне, щоб принаймні з більшості поїздок були якісь іменні чеки. Наразі з березня в нас з чоловіком 4 виїзди і по 4 чеки на кожного на різні не дуже великі суми (в середньому на 100-200 злотих). Трохи теж переймаюся, чи дадуть мені далі візу річну, бо фактично у зв'язку з вагітністю їздити в Польщу більше не зможу.
    Думаю другої річної шопінг-візи ще ніхто не має, бо їх почали видавати лише з грудня 2011 і всі ж спершу 7-денні робили.

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Ой, а я зрозуміла, що tasha питала вже про другу річну. :girl_blush2: Ну якщо це про річну після 7-денної, то в принципі дійсно казали, що нема значення, але в нас чеки були на 200 злотих на всяк випадок.

13. flame

flame невгамовний експериментатор

Забрали в понеділок свої паспорти з 2 шопінг візою і чомусь мені дали річну, а чоловікові на 5 місяців. Ми завжди їздили за кордон разом і візи в нас однакові. Чому так? Дивно.

Останнє редагування: 17 Листопад 2012
  14. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, відкрилося 24 грудня на реєстрацію в польському консульстві! Поспішайте, кому треба!!!!

15. Відповідь: Відкриття візи у Польщу і не тільки

Підкажіть будь-ласка-хочу з"їздити в Німеччину до родичів на пару днів,але робити польську візу. Це щось реальне? яка це має бути віза?( крім німецької)

16. invisible

Якщо ви будете робити по запрошенню з Німеччини, то це тільки німецька віза. Якщо хочете робити разову польську і зразу їхати в Німеччину, то це трохи ризиковано. Тут найкраще хіба робити польський мультик і перший раз поїхати в Польщу, а вже потім в Німеччину.

17. irina

irina Active Member

Подавала сьогодні документи на першу шопінг-візу. Все дуже культурно і на належному рівні, справилася за 20 хв.

18. бусинка

бусинка New Member

Сьогодні зареєструвалася у телефонному режимі, вільні дати на подання документів починаючи з 14 грудня

19. Elenos

Elenos New Member

Доброго дня усім! Тільки що реєструвався на подачу документів на другу шопінг візу. Доступні дати були - 24 та 27 грудня.

20. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Я успішно з"їздила. дякую всім за поради. Маю ще питання.
    Моя віза, яку видавали на іспит, дійсна ще до лютого з часом перебування у 30 днів. Якщо я захочу на свята махнути до друзів у Польщу - що я муситиму показувати на кордоні? Запрошення ж на іспит вже не буде.

Статус теми:
Закрита.