Відповідь: Львівські новини Коли всі так почнуть робити, то проблеми будуть із електрикою.... Говорю як проектант водопостачання
Відповідь: Львівські новини Чому? Ви маєте наувазі що проводка не буде витримувати чи електрики у нас в краіні мало? Бо по великому рахунку бойлер не так вже й багато бере. То саме можна сказати і про електродуховки, які зараз активно ставлять замість газових, але проблем якось не виникає. Встановлюють теплі підлоги і теж, ніби, нічого. А тут бойлер і вже проблема. Я говорю не про той що миттєво воду нагріває, бо там дійсно електрики йде добряче, а про звичайний.
Відповідь: Львівські новини чому від масових посудомийок, мікрохвильовок, духовок, витяжок, пралок, порохотягів, фенів на 2,0 - 2,5- немає, а від бойлерів на 1,5 (найбільш поширеніша потужність) аж почнуться проблеми з електрикою? Бойлер вмикається раз на кілька годин, щоб підігріти воду на 3-5 градусів, від заданої температури. Чомусь у Чернівцях, Ужгороді, Житомирі, Черкасах, масово у Криму та інших містах всі давно поставили ЕВН і нічого не трапилось, а нам і далі розповідають, що "мережа не витримає". 4 роки працювала з тим, тому добре знаю про що кажу.
Відповідь: Львівські новини По-перше я говорила не про новобудови, а про ті будинки які вже стоять по 30 років. Розумію щораніше пралок, фенів не було. Але це короткотривало використання електроенергії. А я кажу за ємнісні водонагрівачі, які використовують всередньому 1,5 кВт для нагрівання всього об єму, і протягом часу коли воду не будуть споживати тен всерівно буде тягнути електрику. Підкреслюю що я говорила: якщо усі почнуть скупляти ті бойлера. тоді точно нагрузка на електропостання взросте і мережі не справляться з тим.
Відповідь: Львівські новини а розкажіть мені темній що треба щоб поставити бойлер? довбати і добиратися до труб? бо в нас все посховано, хіба віконечко для лічильників на воду є
Відповідь: Львівські новини Якби це було так то не думаю що у Києві зараз би агітували переходити на бойлери. Тай не працює він постійно, і зроблений як термос добре тримає температуру води, тому і електрики не так іде й багато . От подивіться бойлер 1.5. Духовка 3. Що більше навантажує мережу? І тим не менше тут все нормально, а до бойлера претензіі. Тим більше коли досягається задана тампература він автоматично відключається, не тягне він енергію постійно.
Відповідь: Львівські новини ви думаєте що у всіх вище наведених містах бойлери стоять лише у новобудовах? звідкіля взагалі виникла думка про новобудови? не страхайте нарід тим, чим не варто страхати. Ввімкніть одночасно у квартирі пралку, порохотяг, мікрохвильовку, 2 ноути, фен і електродуховку/хлібопічку чи мультиварку та кондиціонер (+постійно працюючий холодильник, а в декого і морозильна камера) - отримаєте ще той "феєрверк". Бо є максимально допустиме навантаження на одну квартиру. Нічого не станеться, якщо більшіть закупить бойлери (бо 100% точно не купить) все вище написане кажу як спеціаліст в ЕВН (в накопичуваних і проточних). ---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ---------- так, може вмикатись раз на 6-8 годин, на 5-10 хвилин, щоб підігріти воду на кілька градусів /залежить від температури приміщення і марки/
Відповідь: Львівські новини Я не дуже розуміюся як то треба робити у нас труба від бойлера іде в стіну а там розходиться по всіх точках, А труба з гарячою водою заглушена відразу після лічильника. Якщо не плануєте ремонту то вам такий варіант не підходить. Але я точно знаю що люди якось ставлять ті бойлери і без ремонту кожен вибирає що йому зручніше. Знаю що ставлять наприклад тільки на кухню. Ховають його в нижню тумбочку, бо вони ж різних розмірів бувають, то не так зручно, але хоч щось. То треба в людей, які займаються встановленням питатися про можливі варіанти.
Відповідь: Львівські новини робиться врізка на відрізку після лічильника гарячої води і до найближчого приладу. не треба нічого довбати, можна під"єднати на гнучких шлангах. просто, щоб було місце повішати бойлер. ---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ---------- ми не глушили. інколи малявка всю гарячу воду у ванні спустить, то спасає мережева вода.
Відповідь: Львівські новини Пару тижнів назад був сюжет по тв, що у Києві скупили всі бойлери, а завіз буде хз коли. До того ж, як всі почнуть відмовлятись від шалено дорогої гарячої води, в жек поступатиме менше грошей. Я кран з гарячою водою не відкривала вже років зо 3, просто не відкриваю вентиль ( чи вентель?)