Відповідь: Викинути не можна врятувати ага, теж про оладки думала - але то так довго над ними стояти, щоб з 2-х літрів спекти))) думаю сир буде гіркий - боюсь, що сирники теж буде чути(( тут Ука давала рецепт манника з кефіру, але нема манки вдома, а йти за нею ліньки...
Відповідь: Викинути не можна врятувати можна кекс спекти 3 яйця+склянка цукру - збити, + 150гр.масла шматочками + склянка-1,5кефіру (сметани) +0,5ч.л.соди +борошно - змішати до густоти сметани, додати чорниці (родзинки, горіхи), випікати 45-60хв.для великого кексу або 15-25 для маленьких.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Можна не зі всього відразу - квасне молоко спокійно постоїть якійсь час в холодильнику. Думаю, як дати більше цукру, ванілі, то гіркота переб"ється.
Відповідь: Викинути не можна врятувати звітуюсь: спекли ми з сестрою багаааато шарлотки. і навіть ще півлітра лишилася на оладки - але натхнення вже не було))
Відповідь: Викинути не можна врятувати Купила горіхи грецьки, а вони всередині мають такий пушок, ніби цвіль, але не багато. На смак нормальні От думаю чи безпечно їх їсти чи краще викинути?
Відповідь: Викинути не можна врятувати А ще можна залити кип'ятком, потім зняти шкірку і вони як свіжі ням-ням. Але вже зберігати не вийде.
Відповідь: Викинути не можна врятувати я не знаю, чи нормальні. але розкажу таке: дідусь і бабуся часто возять на продаж горіхи вже без шкарлупи. то якщо серед них попадаються такі з пушком - то викидають - на базар такі не беруть.
Відповідь: Викинути не можна врятувати маю пляшку недешевого червоного чилійського вина. Але воно має специфічний і дуже дивний запах, що нагадує гнилий виноград. Вино не прокисле, просто "на любителя", або ж таки зіпсуте.. не знаю. Куди його можна? Чи чекати сезону шашликів?
Відповідь: Викинути не можна врятувати Що зробити з ним не знаю, крім як вилити й забути, бо не рекомендую - запах передасться м*ясу і зіпсуєте.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Купив чоловік вчора ввечері 2 л чорниць, а вони вже гірчать - десь вже довго лежали у продавця. Що можна з ними зробити? Дякую.
Відповідь: Викинути не можна врятувати компот, або з цукром перетерти (по логіці солод мав би гіркоту перебити)
Відповідь: Викинути не можна врятувати Купила варену згущонку (по даті - свіжа), а вона зцукрована. Чи можна на водяній бані її розтопити. чи то вже не вийде?
Відповідь: Викинути не можна врятувати Купила вчора сир Сулугуні (Вершковий Рай), гіршої каки-беки давно не пробувала солене як "ропа". Тепер зла на себе уух, купляю завжди мацареллу, а тут не було, ото зексперементувала. Не знаю що маю з тим г... робити (перше, що спадає на думку то викинути, але чоловік - економіст буде бурчати, йому не докажеш, що то печінка скаже.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Є два варіанти 1- залити кип"яченою водою і хай постоїть нічку в холодильнику, витягне вода сіль. 2- дати до нього паприки і спекти в слойоному тісті хачапурі
Відповідь: Викинути не можна врятувати Я теж таке викупила. Але не парилася, давала до піци і всяких запіканок))
Відповідь: Викинути не можна врятувати Хто варив пропарений рис відгукніться! Не вистачало мені звичайного довгого рису і я додала пропареного "Парбоілд" Електрон. Нічого не злиплось, зернинки окремо, але запах . Пропарений рис завжди використовувала з чимось і не відварювала як окрему страву. Такий дивний запах для нього це нормально чи краще викинути?
Відповідь: Викинути не можна врятувати майже завжди варю пропапений, правда "Хуторок", то запаху не було.
Відповідь: Викинути не можна врятувати я пропарений використовую для голубців, різотто, плову, паєльї, там якось нічого не відчувається. Якшо варити сам рис , то він має запах трошки, ну але не зовсім різкий. Одного разу я зварила молочну кашу рисову власне з парбоїлду, то мені зовсім було не смачно, їсти нормально, але десь трошки той запах перебивав молочний смак каші.