Відповідь: Вишиваємо торбину для білизни Дівчатка, дуже хочу вишити таку торбинку на подарунок! Підкажіть яку тканину краще брати для вишивки та якого розміру виходить готова робота??? Дякую!
Відповідь: Вишиваємо торбину для білизни Я вишивала на льоні, результатом задоволена. Розмір готової торбинки був трохи більший за листок А4.
Відповідь: Вишиваємо торбину для білизни Вперше вишивала на льоні. Незвично після канви, але результатом задоволена. Має бути подарунок сестричці.
Відповідь: Вишиваємо торбину для білизни Мій подарунок для одної з найкращих подруг майже готовий (треба то все в торбу зшити, і пару стразів доклеїти).
Відповідь: Вишиваємо торбину для білизни темка оживилась, і я згадала, що ще не показала вам своїх зішитих торбинок... ось такою стильною та веселою буде моя валізка в подорожах та відрядженнях - вже не терпиться мені їх десь "вигуляти" гуртом на разі відпочивають вони собі у білизняному комоді та мріють про велику гардеробну
Відповідь: Вишиваємо торбину для білизни два чергування без пожеж і торбинка готова, залишилося зшити
Відповідь: Вишиваємо торбину для білизни Процес не фоткала, тому викладаю лише фотки готової роботи. Скажу одне, що процесик був легким і приємним, адже вишивала в подарунок для подруги.