Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Залишилось трішечки верби Підкажіть як робити китички, чи френзлі
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! вишивальна частина моєї серветочки завершена, тепер залишилось гарно її оформити, тому я перекочовую у гілочку "Поради"
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! і в мене просунулось далі.. щось мені так тягнеться, вже б хотіла закінчити))
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Ось і я нарешті добралась до свого доргобудища, років 7 руки не доходили обробити краї
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Почала новий процес! Буде рушничок. Дуже мені легко йде і з великим задоволенням.
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Потрошки колупаю свій, часу немає зовсім. Ось так виглядає зараз - серединка готова, залишились боки
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Ми з чоловіком вирішили пограти наввипередки, хто швидше закінчить процес )))... Він ремонт, чи я рушничок. Поки йдемо нарівні, перевалили за екватор і він і я:
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Дівчатка, свого рушника з курятами в кошику я закінчила на вихідних, і все не доходять руки зробити знимку.. обіцяю виправитись і на днях показати. З цієї теми певно до Великодня не вилізу)) так що будуть і далі рушнички.
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! так як сорочка має перерву, то почала серветку синочку. От так вже вишила: От така має бути серветочка (Дякую Оляні за схему)
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! я знову сюди з новим процесом, поки обшиваю серветку для доні, розпочала ще рушничок, який хочу подарувати мамі не знаю чи вишиватиму курчатко, ну і точно краї вишивати не буду, планую гарне мереживо пришити. як думаєте, потрібне там курча?