Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Щойно почала Подзвонила нині зранку мама і сказала, що купила Оленці кошик. Тому швиденько вишиваю серветочку для нього. Ось так обробила краї
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! мій рушничок вишитий на 2/3, але буде цього року і так використаний
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Трошки запізно взялась вишивати рушничок і невистачило мені 2 ночі щоб закінчити до Великодня.
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! А я таки встигла Була свекруха з подарунком і кошик з новим вбранням Загальний вигляд так і не вдалося нормально сфотографувати, тому так, по частинках
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Маленький рушничок для донечки . Дизайн від Lizzie Kate, правда я його трошки змінила, а саме розбила на частини - зайчик в кошику для рушничка, морква та квіточки для сердечок. Останніми, доречі можна прикрасити кошик з обох боків, або вазу з квітами, адже шнурочок зроблено на зав'язку. Вишивку доповнила двома видами тканини - салатовою в горошок і рожевою в клітинку для звороту + використала два види мережива, що додало цій серветці святковості та вишуканості.
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! З тими хворобами не встигла вишити до Великодня. Поки є так
Відповідь: Завершені вишиті роботи різної тематики Великодній рушничок Зав'язки є, щоб прив'язувати до кошика (вічно вітер здуває)