Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! скоро фініш трохи пом*Яте, але ще не розжилася куснапами
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! оте "розмальовування" виявилося значно простіше, ніж я собі науявляла. Як кажуть - очі бояться, а руки роблять ) але знов маю "гризоту" спочатку я вишивала в 3 нитки, коли дійшло до "розмальовки", зрозуміла, що темно-синього кольору не вистачить. Почала шити в 2 ниточки. В принципі, мені подобається, виглядає так легко, ажурно. Проте хочу порадитися. Оскільки тут вишиваю в 2, треба буде і всі інші в 2, але сумніваюся, чи не буде занадто великим контрастом - тло таке міцне, повне, а основний малюнок легкий і невагомий Чи не загубиться?
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Якшо хтось ще пам'ятає, починала два роки тому. Закінчила нарешті
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! в 3 нитки все ж краще, буду синє теж перешивати якось
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Дякую Kucheriava за схемку, але моя малеча вимагала щоб крапанки були різнокольорові. Дві безсонні ночі і ось результат, є серветка для маленької дівчинки.
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! мої останні роботи - пасхальні рушнички, вишивка бісером
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! На даному етапі вимушена припинити - синього кольору таки забракло. Ходила в місцевий магазин (це не рукодільний, але трохи ниточок є), потрібного відтінку нема. Для мене ця робота має неабияке значення. Навіть не знаю, які слова підібрати, щоб пояснити. Перед самим моїм від"їздом з України померла бабця. До церкви на 9-ий день я вже не попала - в той день відлітали. Але через пару днів після похорону була в її квартирі, трохи перебирали речі. Я не була близька з покійною бабцею, це довга історія, кожного разу, як я була в ріднму містечку, то обов"язково заходила до неї, але... за всі роки мого існування покійна жодного разу не обійняла мене, чи тим більше поцілувала, не назвала мене онучкою, тай по імені - дуже рідко зверталася тому навіть не знала, що вона любила вишивати. Для мене було великим здивуванням, коли знайшла декілька вишитих доріжок, вишиту сукню (проте, видно було, що в ній навіть не ходилося - повернуся в Україну, перешию на себе) і - великий запас ниток муліне виробництва заводу Кірова. Ниток багато, проте відтінків дуже мало - мабуть, скуповувала те, що було. Ці нитки я забрала з собою. І, як ви вже напевно здогадалися, ці писаночки вишиті виключно бабциними нитками. Синього було найменше.
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Вишила нашому Гномику Великодній рушничок ще минулого року, але не знайшла підходячої мережки, тому пришила тимчасову блідо-жовтого кольору і то було не гарно, а вже цього року було більше часу ще й знайшлась ідеальна мережка, дуже задоволена результатом, і рушничок став яскравіший Виношу на ваш суд
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Наші рушнички "в дії" щось не могла завантажити раніше
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Я, мабуть, уже всіх дстала своїми крашанками, але не можу не поділитися. Прескладала всі ниточки, зробила інвентаризацію.. і зайшла кавальчик синьої нитки!! Під скло і в рамочку буде оформлено вже в Україні поки ми туди повернемось, у мене в хаті, напевне, вже не залишиться вільного місця на стінах
Відповідь: Вишиваємо великодні серветки, рушнички! Маю трошки вільного часу і трошки оновити ВЕРНІСАЖ Мій Данилко вже має свій рушничок, залишилось пришити гарненьке кружево і готово.