Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики І знову я в цій темі - ізнову в мене новий процес дитячої метрики Вишиваю "на око" з готового малюнку з нету.
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Допис Ірці про зрадницю Хомку :shok: змусив нарешті зазнимкувати метрику. Уже вишила карету (дякую за підганялки!), а от феї ніяк очі не зроблю. Ще трошки й перший листок завершу (всього 4).
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Вишивала весільну метрику для свого колишнього співробітника, теперішнього співробітника чоловіка, якого я приймала колись на роботу детальніше
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Продовження І завершення Щось у того темно-коричневого ведмедика з мордахою не склалося, але чорною ниткою не було видно, а свтлішою - вже як є. Спишемо на творчий порив )) Тільки оформити залишилося.
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Вчора я закінчила вишивати свою першу роботу... Вийшло не зовсім так як хотілось і нитки підібрала трохи не ті, але мені сподобалось і думаю надалі буде виходити краще... Вишивка не в подарунок, а для себе на згадку про цей щаливий день 29.10.2011р. Думаю все-таки оформити в рамочку...
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Знову взялася за лелеку І зараз є так (ще зовсім небагато, тільки сили волі бракує)
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики кольори насправді пастельні, не такі насичені, просто робота ще мокра. наступний раз покажу вже готову оформлену.
Відповідь: Завершені вишиті роботи різної тематики Метрика для моєї похресниці (знаю, що зайці з різними хвостами вийшли - помітила тільки коли вже завела в рамку) Буде висіти поряд з цією, яку вишила для старшої сестрички торік
Відповідь: Завершені вишиті роботи різної тематики Давненько я нічого тут не викладала ) Буду виправлятись.....нарешті завершила свою "нічну" роботу. Подарунок бабусі і дідусю на "Золоте весілля"
Відповідь: Завершені вишиті роботи різної тематики нарешті знайшла час показати своє метрики перша вже давніше оформлена - доцькіна, другу лиш вчора забрала з майстерні і завтра подаруємо (вишивати навчилась а от фотографувати ніяк!)