Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики і переплелись два хвостики, і з'явилось ще одне серденько:
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Завершила метрику, з текстом-підписом виглядає ось так:
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Метрика для синочка. Залишилось ще трошки. Малюка вишиваю вже втретє. Якби стільки не придиралась до кольору ниток і не порола - давно вже б моя метрика висіла оформлена на стіні. Але хочу щоб воно мені дійсно подобалось. Тому доведеться ще трохи попрацювати.
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики продовжую метрику для доні. залишився бек і цифри(дата, вага, зріст)
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики люблю пташок, ніяк не могла обрати миліший серцю дизайн, в результаті вишила обидва до різних дат і подій) -
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики То так, щоб не думали, що я дармувала. Метрика доні вишита ще будучи вагітною. Нещодавно лише вписала ім"я та вагу. Вже тиждень ця краса висить оформленою на стіні. Не сваріть, що нема процесу, лінива я стала
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Ось такі метрики для відкриток я вишивала своїм подругам: А це вже метрика на стіну: Ще ніяк не можу визначитися із метрикою, але вже для власного Синочка
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Ось таку метрику вишила ще коли була вагітна, а зараз якраз чекаю поки її оформлять :smile:
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Ось і моя весільна метрика, слугує прикрасою коробки весільного альбому