Відповідь: Завершені вишиті роботи ось оформлена метрика оформляла сама рамку і все решта, не судіть строго
Відповідь: Завершені вишиті роботи А це завершена метрика, яку ми вже вчора подарували маленькій принцесі. Оформляв чоловік під моїм "чуткім руководством" Дякую Orman за детальний урок з оформлення, нам все вийшло з першого разу.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Подарунок на весілля для сестри чоловіка, вперше крутила французи, їх аж три тут криво, бо погано приставила вишивку до рамки хотіла ще зробити паспарту, але в нас в магазинах гарного картону навіть немає
Відповідь: Завершені вишиті роботи Забрала я нині з багетки метрику. От що з того вийшло: Ну ніби нормально, правда? Правда-правда???
Відповідь: Завершені вишиті роботи Відповідаю на чисельні питання в карму стосовно паспарту моєї свіжооформленої метрики - воно фігурне (вертикальні паралельні риски) і має ніжний квітково-листковий мотив Ось детальніше фото - Ну і загальний вигляд роботи - щиро дякую усім за теплі щирі коментарі Вони таки надають Крииилаааа!
Відповідь: Завершені вишиті роботи а ці мої ведмедики пішли на подаруночок))) (фото не дуже, бо спішила віддати)
Відповідь: Завершені вишиті роботи Ось і моє немовля на долонях.Вишивала своєму майбутньому і першому похреснику, ось таку метрику. Процес вишивання не виставляля,так мама цього хлопчика є тут на форумі,а я хотіла зробити сюрприз. оформляла в багетці на Голубовича.Оформення мені "не дуже" Немаю дуже з чим рівняти,але здається мені що заслабо натягнута канва. Чомусь думала , що поєднання цієї рами до вишивки буде гарніше виглядати,незнаю чому.. А з цієї вишитої колясочки,буде привітальна листівка на Хрестини.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Продовжую свій бум завершених робіт. Метрика для доці. Оформляла знов сама. Але буду наново перетягувати бо де напис просвічується нитка
Відповідь: Завершені вишиті роботи Готова метрика-доповнення до подарунку.Оформляла сама у фоторамку,зазнимкую краще у власниці
Відповідь: Завершені вишиті роботи Ось ще дві метрики рамочки дерев"янні не фарбувала, власники самі підберуть собі колір який їм підійде по інтер"єру, або залишать так
Відповідь: Завершені вишиті роботи "Малюк" готовченко Дякую дуже дівчатам, хто допоміг мені з розташуванням надпису - вийшло симпатично (як на мене )
Відповідь: Завершені вишиті роботи Отаке я вишила для своєї манюні-похреснички Трохи поміняла кольори, "блендувала", щоб природніше виглядало. Це моя перша робота з дмц
Відповідь: Завершені вишиті роботи Почала вашивати, ще як вагітною була, вишила майже все, крім стрічки, думала закінчу після народження, так і вийшло, через рік закінчила, ще через рік оформила Фотограф я не дуже, м"яко кажучи
Відповідь: Вишивані роботи в процесі Потроху наближаємось до фінішу Вже починаю задумуватись про шрифт надпису. Може в когось є якісь поради, допоможіть будь-ласка .
Відповідь: Вишивані роботи в процесі А я вже закінчила вчора метрику для подруги... можу вже похвалитися, бо сьогодні буду дарувати (тільки капцями не закидуйте сильно!!!) отже, фоткати я постійно забувала. перша фока була зроблена, ще на початку друга - коли лишився тільки бек... а ось усе готове до оформлення (випране і попрасоване) а готовенька і оформлена робота вже тут