Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики думаю, це в цю гілку то має бути подушечка під весільні обручки (типу весільна метрика, так що точно в цю тему) процес дуже терміновий і дуже важливий. прошу мене підганяти, хоча не маю ще всіх ниток (якихось там блискучих). схема звідси з відповідного розділу нитки трохи підбираю з того, що є. наприклад, гляньте на трояндочку і два найсвітліші рожевих відтінки. може бути? білий мав бути блендом з блискучим, але півкрила вишила просто білим поки. в разі чого - зверху дам блискучим півхрестиком. поки не чіпаю. надіюся, не дуже зливається з бежевим фоном має бути таке
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики А я на подарунок своїй двоюрідній сестричці вишила ось таку пам"ятну весільну метрику
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Ось і я нарешті довишивала. Прошу покритикувати за такий надто довгий процес (наступний надіюсь буде швидший) Хочу почути думку щодо надпису, чи не потрібно в імені зашити стовпчики?
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Вже рік пройшов, відколи я почала цю метрику. Дівчинці, якій я її вишиваю скоро рочок, то вже мушу закінчити.
Відповідь: Завершені вишиті роботи Вишила метрику для похресниці (краще пізно,ніж...) залишилось оформити.
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики туп-туп-туп, я знову тут нижні трояндочки блідіші, в принципі, як і має бути за схемою. дуже відрізняється? ще навколо буде зелень, може загубиться...
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Я це зробила! Ура, ура! Тепер залишилось оформити. Буду дуже вдячна за поради!
Відповідь: Завершені вишиті роботи Як і обіцяла Зовсім не те, що мало бути, проте тех не зле. Від себе додала маленький місяць, який світиться вночі)) все таки вибір багетів та паспарту в Епіцентрі препаскудний(
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Нарешті і я завершила. Правда, ніяк ноги не дійдуть оформити, а руки завантажити фото:confused:
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики ще трохи довишивала лівий нижній кут повністю готовий, навіть бісер пришила шкода, фото не передає блиску зелених контурних гілочок, ні на голубих стрічках, ні на голубах. щодо верхніх і нижніх троянд - таки треба пороти верхні, чи як? попідганяйте мене трохи, а то часу мало, а натхнення вивітрюється
Відповідь: Завершені вишиті роботи То просто атас!! Я в трансі! Мало не плачу тут... Важко повірити, що така краса загубилася! Людо, а ти віднімала 3 тижні на страйк? Якщо воно десь застрягло, то, може, таки дійде. Пішла обнімати подушку...
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики вишиваю дитячу метрику. ось 2 вечора роботи скажу поправді, дуже важко вишивати вечорами все в очах рябить, а кольори зливаються, щей вишиваю з комп"ютера, бо не друкується в нормальній якості та схемка((( ( а вдень практично нема коли) перший раз графила тканину маркером, і зрозуміла як то просто (не те що ниточками) а вишивати то взагалі бомба, хоть перестала збиватися кіклькістю хрестиків, щей рахувати стало простіше