Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики у нас з чоловіком скоро 20 років шлюбу, і я досі його дуже кохаю!
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики ось така метрика-подушечка врешті вийшла Дякую за допомогу всім, хто долучився, особливо roksolanka за ідеї і Bogdanka за кравчиню! Усім, хто захоче її вишивати, раджу не використовувати металізованих ниток у блендах (повністю птахи і стрічки), від того тканина стає занадто штивна. а без металізованих блендів набагато ніжніший буде ефект. Єдиний бленд, який потрібно залишити - це золотого кольору.
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики отак помаленько просувається моя робота над метрикою.
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Гарно мені пішло - залишився ще тільки бек і букви-цифри:
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики Нарешті за вихідні просунулась моя метрика, залишилось зовсім трошки
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики І я закінчила метрику (вона вже у власниці). Ще на початку тижня, але щось руці не доходили виставити фото Процес був не таким швидким, як хотілося, дуже поганав мене була схема,ще й чоловік роздрукував мені в чорно-білому варіанті (добрий він) значки спливалися, номерів ниток видно не було, тому підбирала ниточки сама. бек на бантиках, пеленці і сердечку зроблений металізованою синьою ниточко, і ще є на самому сердечку металізована золота. Загалом результатом дуже і дуже задоволена і я і мама власниці готова без оформлення оформлена, оформляла сама (рамочку дала тонесеньку, бо широкі приглушували саму картинку) ну і трошки деталей
Відповідь: Завершені вишиті роботи Метрика для Дмитра, близького родича процесу не виставляла, бо не мала як - фотоапарату не мала, потім не фоткала якось, а потім переставила вінду на новий 2007 і не можу до нього знайти програмне забезпечення для нікону(, тому на роботі ото мала час чи просто не забула і скачала готову завершену метрику, ще тільки не оформлену... в процесі знайдення часу, щоб завезти в клейнод)
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики А ось і моя метрика, яку я вишивала братику на весілля.
Відповідь: Вишиваємо весільні та дитячі метрики мій новий швидкісний процес, хочу подарити подрузі на хрестини
Відповідь: Завершені вишиті роботи різної тематики Замовила мені двоюрідна сестра метрику для своєї донечки, а мені вже давно припала до душі ця схемка, от і вишила, а сьогодні подарувала. А оскільки сестра чекає на другу дитинку, то до цієї схеми є пара в тому ж стилі Льон, муліне DMC, бісер. Серденько з бісеру посередині придумала сама, шрифт теж довелося взяти інший. А ось оригінал, якщо комусь цікаво: