Відповідь: Вишивальна "Кунсткамера" Ніц не маю проти вишивання Тараса Шевченка, але подивіться, який в нього колір обличчя 498 грн І невишивальне, але те що кунскамера, то точно ВЕЛИКИЙ МЭР КИЕВА - ЛЁНЧИК ЧЕРНОВЕЦКИЙ !!! Выполнен из дерева. Каска шахтера. Размер: 13см.
Відповідь: Вишивальна "Кунсткамера" навіть те, що мало бути, не дуже. Не зрозуміло, чи та дівчинка сидить чи стоїть, руки і лице не пропорційні тілу. А вишитий кусок - жесть, особливо очі.
Відповідь: Вишивальна "Кунсткамера" на цю ж тему, і Шевченко той самий, але в іншому гольфі але я якось до того нормально ставлюсь, це вишивалось колись в селі, коли не було схем з номерами ниток і пм а відшивали один в одного з готової роботи. У мене вдома знаєте скільки таких подушок, вишитих люмінісцентними кольорами з краківського А якщо б таке зараз вишили - може то як раритет, чим старіше, тим дорожче?
Відповідь: Вишивальна "Кунсткамера" ну власне, Янукович порівняно з ним дуже навіть нічого (я про схему ) Але мені найбільше сподобався романтичний образ ВВП. До речі, сьогодні по одному каналу був шикарний анонс сюжету про Путіна: "Останній бій Капутіна" (вони хотіли сказати "остання бійка Путіна", але ми почули саме "Капутіна")
Відповідь: Вишивальна "Кунсткамера" не сподобалось.....враження що голова і тіло "живуть" окремо , а може я не розумію ( все ж таки за мотивами великого Пікассо)
Відповідь: Вишивальна "Кунсткамера" як можна таку гарненьку метрику так споганити запиханням у ТАКУ рамку
Відповідь: Вишивальна "Кунсткамера" Добрий день, шановне товаристо! Не так давно знайшла я в ін-неті роботи такої собі вишивальниці див. тут. Дивитись на це без жаху я особисто не можу. І от хочу я Вас запитати - чи це несмак в вишивці, а чи може це просто такий авторський стиль? Ну як, наприклад, в художніх картинах існує стиль "примітивизм"... Ось одна з її вишивок...
Відповідь: Вишивальна "Кунсткамера" Я більше схиляюсь до думки, що це авторський стиль, хоч і дивакувато моментами
Відповідь: Вишивальна "Кунсткамера" білайн-гібрид а я сьогодні побачила пабір від РТО і ніяк не пойму, то такий моднячий топік, чи то що? а друга босонога красавиця мені в такій дивній позі стоїть