Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Отака я черепашка мені так подобались "солов'їні вічка", а зараз :8: щось я від них втомилась
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Моя сорочка теж повільно вишивається. На сьогодні, так виглядають рукави:
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Закінчила вишивати перед по боках ще зроблю мережку, але не знаю чи робити довгу до низу, чи тільки до початку звуження взору? Потребую вашої поради Рукав думаю вишивати від плеча до низу, але вже вужче (бо щось мені той перед заширокий виглядає)
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі А то я прилала рукава, щоб подивитись що додати до переду і я ахнула. Дуже мені сорочка моя подобається. Коли по частинах вишиваєш, не то, не бачиш усієї картини. Коротше, я задоволена пи.си. То ще не кінець. Мають бути мережки і на спереду ще має бути продовження
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Рукав моєї майбутньої вишитої сукні Сукню затіяла вишивати мама, а я їй допомагаю. Біжу ще повишиваю поки малеча спить
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Ось мій перід. Як згадаю шо ше 2 частина... Щось мені той перід дуже довго вишивається((( Як ви радите. Робити по боках мережку?
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Ось мій процес станом на 20 січня цього року: Але є вже прогрес, пізніше покажу
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Samanesvoya, до такої класнючої сорочки потрібно обов'язково як на мене
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі А яка там буде найкраще виглядати? Бо якшо чесно мережок я ше не робила.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Повільно рухаюсь далі... Теж планую робити мережку по боках, страшно в перший раз)))