Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Таким зараз є низ першого рукава -майже довишивала (хіба ще не повністю "заповнила" іншим кольором): Ніяк не можу визначитися з вузеньким орнаментом на деякій відстані від основного візерунку...
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Почала вишивати сорочку для чоловіка. Трошки важкувато на чорному, але я стараюсь...
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Бачу фініш) Чим більше вишиваю, тим більше хочу додати елементів в цю сукню. Тому далі буде...
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі 2 місяці тому взялася за вишивання сорочки для дитини. Соломії вже третій рік минув, а мама, тобто я, вишиванки так і не вишила. Купили я тканину льон з лавсаном, щоб не м'ялась, вишивала на канві. Дівки не знаю, чи то я така вишивальна черепаха, чи шо, але процес йде довго. Почала канву випорювати. Я - кобіта, не сильно терпляча, то як псіх, випорювачкою (не знаю, як правильно така штука називається, але добрі люди підказали, що таке є, бо голкою я б ту канву довго вишпортувала) орудувала, шо аж гай шумів. На щастя, Пасха випадає на травень, мушу встигнути. Підсумовуючи вище написане, не судіть строго, а підтримайте, бо закінчити мушу чесслово Я собі навіть смайла вишивального поставила, щоб не розслаблятися)
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Моє вишивання зараз на такій стадії перед зблизька: має бути ще внизу на переді така ж частинка, як і внизу на рукавах але не знаю, чи встигну зараз вишити низ переду, бо на 24грудня - сорочка повинна мати більш-менш завершений вид - треба вдягнути дочці до муз.школи, тому ту частинку напевно буду вишивати вже після новорічно-різдвяних свят, як і вузенькі візеруночки на краї основної частини рукавів
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Нарешті і я почала свою роботу,бо вже давно хочу вишити сорочку
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Я з новим процесом - має бути вишиванка чоловікові подібна на мою сорочку http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1341927#post1341927
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі І в мене нарешті почався вишивальний процес!!! Має вийти вишиванка для синочка!!! ось перші досягнення:
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі а ось результат Новорічних св"ят ))) : насправді тут є вже три кольори, але на фото їх добре не видно (((
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі моя робота триває... (кольори насправді не такі яскраві як на фото)
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі прогрес повільний, бо наразі муза більш прихильна до паралельного морського процесу)