Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Ось і один рукав готовий до суконочки. Фіяна, чекаю твого звіту по рукаву
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі поясок вже готовий залишилось тільки зшити і зробити шнурочок до пояса і почала платтячко для Віки
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі лікарняний сприяє приємним експериментам - вишиваю рукави дзеркально-синхронно
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Взялася за перерваний процес калинової вишиванки. Готовий перед, майже весь один рукав і манжети
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі От і я знову у цій темці. Так як скоро Великдень, то взялась вишивати сорочки своїм мужчинам.Спочатку вишиваю брату - маю вже готову половину пілочки От така схема , От стільки було вишито до понеділка(почала в п'ятницю) , А от стільки є на сьогодні Не люблю я вишивати на так званій "панамі", але брату не подобається льон, а хоче лише батист, а на ноьму хрестиком ніяк не вийде вишити. Та й до того всього це моя перша вспроба вишивки на чорному-поки іде легко,
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Потрошку рухаюсь до мети Хочу вже вишивати іншими кольорами (ще десь 5 чекає мене), але вони світлі, боюсь що забрудняться раніше часу.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Нарешті я вийшла із затяжної перерви і вже майже дошиваю білим. Ще трохи і залишаться мережки