Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Нарешті закінчила вишивати сорочечку Віддала шити. Потім покажу результат.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі З передом на цьому, напевно, закінчу Не можу нормально зазнимкувати білий узор. За якість вибачайте
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Нарешті дочекались вишиваночки вона ще не є завершеною, бо планувала ще вишити навколо горловини і по низу, але ниточки закінчились, а в магазинах знайти потрібного номеру не можу . Тому вона ще "в процесі"
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі вишиваю сину сорочку,але чомусь не хотіла панаму брати,а вибрала аїду16,тепер не знаю чи гарно буде чи всетаки брати панаму? прошу вашої поради! І ще,яку тоді матерію брати для самої сорочки,щоб ті вставки вшити?
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі От і я на кінець то ділюся маленьким початком великого процесу вишивання чоловікові сорочки.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі взялася знову за свою сорочку (якщо ще хтось пам"ятає). повністю поміняла кольори, ось, що виходить: а це для порівняння: як було і як є зараз як на мене, то так краще. а вам як?
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Я нарешті дорвалася до фотоапарата, то трохи покажу, що роблю зараз. Сьогодні якраз закінчила вишивати хрестильну сорочечку для своєї манюсі. Ось Та полосочка - то низ задньої частини. Взір ближче: Ну і крім того подужала один рукав своєї сорочки. Вже є так Чесно, мені вже те біле ночами сниться, не думала, що так нудно то буде вишиватися. Але ще мушу до хрестин дошити той один рукав. Зате результат мене дуже тішить
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі От і я з'вилась. Поки захищалась і їздила на море, то сорочка просувалась дуже повільно, тепер трохи наздоганяю, щоправда переживаю чи встигну вчасно, бо це ж подарунок. мережки і виколювання залишила "на закуску"