Відповідь: Вишивана сорочка моя перша вишивана сукня(а може і туніка). довго шукала взір. купила таку красу в рукодільній крамничці
Відповідь: Вишивана сорочка Нарешті завершила сорочку у теплому колі вишивальниць на Посиденьках. Щиро всім дякую за натхнення.
Відповідь: Вишивана сорочка Цю сорочку вишила ще зимою, заготовку купляла в магазині "Овца рукодельница". Але вкоротила рукав.
Відповідь: Завершені вишиті роботи різної тематики Сорочка майже закінчена, залишились, деякі дрібнички. Мама хотіла, щоб вона була простенькою, щоб можна було вдягати її з джинсами, спідничкою. Мамусі дуже подобається:radist::radist:
Відповідь: Вишивана сорочка а я вишивала сукню, але коли одягла, то зрозуміла, що вийшла таки туніка . трохи тросвічується тканина, а підкладку в літню сукню неохота пришивати.хочеться легкості , але я все одно дуже тішуся!
Відповідь: Вишивана сорочка Нарешті і моя сорочка повністю готова робота з бісеру моєї доці (коли то робила - їй було 10 років)
Відповідь: Вишивана сорочка Ледве встигла до 1 вересня... вишиванка в незвичній інтерпретації... Вирішила не ускладнювати життя і свої орнаменти нашила на класичну білу сорочку))))
Вишивана сорочка Трошки робіт за літо. Вісільний наряд для молодят. Для немовлятки. Для донечки. Для школярки.
Відповідь: Вишивана сорочка За викрійку до льолі-розпашонки підійде звичайна магазинна. На рахунок канви я теж проти, вона зіхає, можна скривити пришиваючи, я сліпаю часто,юо дуже люблю мілкеньке, або шию 3 на 3, 4 на 4, краще так ніж та канва(((((
Відповідь: Вишивана сорочка Моя дочка нарешті має обновку, вже навіть одягала сорочку два рази, я таки встигла вишити до НР
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Вишила для немовлятка на подарунок ось таку льолю А тут хрестильна сорочечка для синочка