Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Сорочка моя + шнурочки для китиць - чоловік накрутив))) Заколочки - Олександра Лозинська-Ярошевич (Alexx)
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Для свекра. Супер-швидкісний процес, як для мене, - 3 тижні. Подарована до Різдва і ДН заодно (5. 01). останній раз шила на канві. Пора дорослішати - для себе вже буду на полотні вишивати
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи На "скору руку" вишита до свята Осені для Андріанки сорочечка
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Сорочка для синочка))) Наступна буде для донечки. Її сорочка в процесі пошиття.
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи нарешті і я закінчила сорочку для чоловіка (залишилось тільки випрати і попрасувати), наступна вже буде моя)) ,
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Ну от і я добралася до цієї теми! Вишиванка для Соломії. швидше туніка, так переживала, щоб замала не вийшла, що трохи перестаралася, але нічого, правда?
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Аж не вірю, що я за стільки років наважилася вишити сорочку)) Виявляється, все не так страшно, як видається: Вже на Великдень муж в ній по Шевченківському красувався
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Вишита сукня (не знаю чи буду мати фото готової, тому виставляю те що є) перід рукава низ ззаду І готова сорочечка для хлопчика
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Вже давно готове, тільки завжди забуваю показати платтячко для Вікусі. і моя спідниця