Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Нарешті можу показати готову сорочку, яку вишила ще перед Паскою - чоловік вже вдягав кілька разів
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Показую свою чорну вишиванку. Вишито на 25 Лугані трохи завеликі хрестики,основна тканина шифон процес не показувала хотіла взяти участь в конкурсі, але надоїло робити правильні фото ,шукати білий фон,рахувати к-сть ниток і тд..
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Ой, нарешті руки добрались, щоб виставити фото, сорочки для синочка! бо вже місяць, як готова! отаке моє маленьке чудо було на фестивалі "Лемківська ватра"
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Ось і ми за минулий рік обжились вишиванками ))) Хвалюся! На фото мої батьки і братик, я вишивала сорочку татові, а на мамі і братику - то робота мами )
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи А тепер наша сім'я! Чоловікові я вишивала сорочку, а мені і моєму любому синочку - моя мама!!!
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Згадала я про ще одну свою вишиванку, і фото знайшлося )))
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи заверщшила я вишивати сорочечку для мами, це буде сюрприз для неї і одночасно подарунок до дня народження це гачкування мені придумалось само в процесі роботи
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Не можу не похвалитись шедевром, який моя мама вишила Дарусы до свят. Фотоапарат дещо спотворив кольори, насправді там не чорний, а темно-сірий колір (тому вживу воно набагато ніжніше і не темне). Вишито лічильною гладдю і ще кількома видами технік, назв яких я не запам"ятала Ще будуть шнурочки коло горловини і резиночки на рукавчиках. Вишивалось три тижні