Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Для нашоі форумчаночки. Владзька. Справжня украіночка. Козачки.
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи для дівчинки Єви ( внучка мачухи мого чоловіка , во як))) вийшло досить ніжно, спокійно і не наляписто..
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Завстидали вже мене.. Виставляю фото: Насправді вона біла Фоткала нашвидкуруч при штучному світлі.
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи вишивальний процес закінчено. Оскільки готової сорочки навряд чи буду мати фото, тому виставляю тут
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Сорочка для коханого чоловіка. Ще не показувала. Вибачте за якість фото, з телефону
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи мамина вишиванка. вирішила зробити "голий" перед, щоб гердан доповнював взір гердан купили ще не навчилася таке робити
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи Мій вишивальний дебют Вишила своїй першокласниці сорочку. Шила і кроїла теж сама.
Відповідь: Вишивана сорочка. Завершені роботи сорочечка завершена ще перед 1-м Вересня. Аж тепер дійшли руки виставити фото (шкода що мережки на рукавах не видно)