Чоловікова сорочка готова і подарована дуже гарно кравчиня пошила. я просила пошити швидко і навіть не говорила як саме вона має виглядати, тому не дуже розраховувала на якість особливо після декількох останніх невдач у пошитті вишиваного одягу, але сорочка пошита бомбезно, взаді поперечна планка, низ заокруглений, виріз оброблений і продубльований, пришито клапан і кнопочки (такі цікаві, прозорі). одним словом я взахваті
Похвалюся трошки як я хитро за 3 дні до Великодня організувала Владу вишиванку зі своєї старої. Припекло мені одягнути малого у вишиванку, а ту свою вже давно не носила, не подобалася мені, та і хрестики там такі "не ахті" бо вишивалося давним-давно(років 10 тому) . Викидати було шкода, а взір майже хлопчачий, та і Влад швидко бігає і нерівні хрестики ніхто не встигне помітити 5 років назад ще було таке (правда тут рукав загорнутий): а стало отаке: Навмисно лишила місцями припуски по 4 см щоб можна було потім розшити і на наступний рік ще носити
ку-ку - то знов я. мала забрати завтра, але кравчиня справилася швидше і от - ми вже маємо готові парні вишиванки P.S нормальні фото з головами і писочками обіцяю з понеділка після суботньої дефіляди P.P.S величезне дякую форумлянці @octavia за контакти мегакласної кравчині
Вишила малому сорочку давно, але лише тепер зшили...показую, моя друга робота з вишивки взагалы, тому не критикуйте)) чоловыкова сорочка була першою))
ура! я це зробила!!! вишивана сукня для сестри на останній дзвоник. вишито-пошито моїми руцями в трохи алярмових обставинах як не пробую, а чогось перекидає фото набік. днями зробимо якіснішу знимку, то ще похвалюся нашою золотою медалісткою і сукнею
Виставляю обіцяне фото чоловічої сорочки (вже давно вишита, пошита і навіть подарована вже) Техніка: пряма лічильна гладь, виколювання (солов"їні вічка), мережка одинарний прутик, зерновий вивід, шов ретязь і трішки деталей та перід бличе
Сорочка біла по білому. Техніка: пряма лічильна гладь, виколювання, зерновий вивід, мережка роздвоєний прутик. Вишита вже трохи давніше, але фото ніяк нормального не можу зробити(( ближче перід рукав