Моя річна праця). На старому домотканому полотні, техніка - колодочки. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
І знову я). Вишила малому сорочку в перший клас. Вишивала давно, а зшила тільки зараз. Модель не хотів фотографуватись))) Чесно, вона мені ну дуже сподобалась). Сама себе похвалю. Полотно - льон. Біле, але має якийсь такий жовтявий відтінок, дуже то гарно виглядає, навіть не можу зрозуміти чому. Вишивала через канву. Роботи на тиждень. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Сорочка синові. Мала бути принаймні до року, але в 4 місяці вже не вліз у неї. Прошу в ПП контакти хорошої кравчині в районі Південного - Ашан-Сіті
тако тихенько все таки похвалюсь роботою, ну бо дуже вона мені подобається машинна вишивка на домотканому коломийському полотні. і мабуть,буду просити модераторів дозволу для створення гілочки "Машинна вишивка" Знаю,що не одна я тут на форумі маю таку помічницю і нею вишиваю. Це теж праця і не завжди легка, хоча не зрівняється з ручною працею (знаю сама), але має місце на існування. Думаю було б цікаво ділитись і таким досвідом
Для синки, місяць роботи. Правда, заготовка — сорочка з вже готовими вставками панами, але.. що змогла ) Хрестиком, DMC. І трохи ретязем, сосонкою і двоколірним козликом — дуже сподобалось цими техніками вишивати. Рукав:
Сорочка вишита не мною (робота на рівномірці — це таки не мій рівень), та для мене. Страшно її хотіла. Але... маю суперечливі почуття до неї. От бракує мені уяви, щоб зі слів майстрині побачити кінцевий результат. Тому вона така «сюрпризна». Звикаю. А всім оточуючим — ОК...
Отже, таки до свят закінчила чоловікову вишиванку: старе домоткане полотно, вишивка колодочками і ще якимись техніками), взір з книги Покусінських "Борщівська вишиванка", крій старий з ластовицями. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
і в мене до свят готова для доці старшої, хоч планувала на 1 вересня Надіслано від мого SM-G360H, використовуючи Tapatalk