Відповідь: Вишивана сорочка Моя перша вишита сорочка для чоловіка А це вже моя вишиванка і ще дві наступні: білим по білому і сіро-зелена на льоні.
Відповідь: Вишивана сорочка Виставляю як і обіцяла фото сорочки, яку вишивала мама на марльовці: А цю сорочку мені подарували-передали з Греціїї. Тканина подібна на марльовку, але це ще й жатка, вишивка правда машинна, але здалеку цього не помітно
Відповідь: Вишивана сорочка Нарешті і я вишила свою вишиванку, щоправда на початку задумка була інакша і там ще мала бути імітація мережки, але щось мені сил і знань бракує до такої вишивки, так що ось
Відповідь: Вишивана сорочка Я теж маю чим похвастатись, це моя перша робота, до цього були картини. А тепер мій син буде красуватися в такій сорочці ( заготовка з Призми) були проїздом у Львові ось і придбали заготовки аж цілих 8 штук і дорослим і дітям то маю чим зайнятись. Не судіть строго
Відповідь: Вишивана сорочка Нарешті я забрала сорочечку від кравчині : Ще мають бути шнурочки з китичками, але то потім. Фото на "моделі" буде згодом, бо "модель" в садочку.На останньому фото реальні кольори.
Відповідь: Вишивана сорочка Ніби не викладала тут сорочку мого чоловіка (вишивала не я, а мамина сестра подарувала вишиту вставку). Це гуцульський взір, низинка, напевно характерний с. Косівська Поляна уявіть моє здивування, коли я виявила таку ж сорочку в статті http://www.uzhgorod.ws/zakpage-vushuvka-raxiv.htm . Зараз ніяк не знайду собі схему жіночої сорочки, щоб пасувала до цієї.
Відповідь: Вишивана сорочка ну ось вже готова моя друга сорочка(подарунок чоловікові на 20-ту річницю весілля) Залишилось попрати і подарувати, він чекає з нетерпінням
Відповідь: Вишивана сорочка Колись виставляла фото процесу, тепер показую яку сорочечку-платтячко я вишила для доні . Правда вона вже ледве в нього влазить , але я це врахувала - дизайн (чи правильно сказати крій) придумала такий, що як донечка підросте, мені залишиться вишити для нового плаття тільки рукавчики, а пояс залишиться той самий (він кріпиться з допомогою кнопочок, щоб не сповзав) ну і пришити бісер. Одним словом, трохи "халявлю" , але загалом результатом задоволена.
Відповідь: Вишивана сорочка Нажаль вона не моя. І схеми немаю, тільки зразок чоловічої, що дозволяє детальніше роздивитись. Брала тут.http://onlineshopm.com/tshirts/vyshivanka/copyright/vishivanka-gerdanova.html
Відповідь: Вишивана сорочка ось і моя робота! вишивала вперше! старалась чоловіку на річницю нашого весілля! він був в захваті, а це головне під комірцем вишила слова,які в нас вигравіювані на обручках
Відповідь: Вишивана сорочка Ми зараз на такому етапі: перед готовий,один рукав готовий.питання: інший вишивати як зеркальне відображення чи й так можна?
Відповідь: Вишивана сорочка Похвалюся вам своєю вишиванкою, яку нарешті привизла до себе додому. Її вишивала моя мама. Дуже вона мені подобається
Відповідь: Вишивана сорочка От принесла сорочку від кравчині. на мене увагу не звертаєм, хвора знову той грип.