Відповідь: Вишивана сорочка А це моя перша сорочка для чоловіка, кроїла сама, вишивала на канві. Тепер вишиваю собі, дуже хочу встигнути до Паски А це синочка, свекруха вишивала.
Відповідь: Вишивана сорочка Я б використала смужку як стійку, до якої додала б рюшу зверху. Приблизно так.
Відповідь: Вишивана сорочка Хочу поділитися з вами свом вишиваним гардеробом. Це вишивала моя бабуся десь у 70-х роках... А це вже моя робота
Відповідь: Вишивана сорочка Покажу нашу вишиванку реліквію. Ще мого тата. Йому маленькому його няня вишивала. А зараз Ромчика. Правда вишивка трохи потріпалась, але вишиванка дорога як пам"ять)
Відповідь: Вишивана сорочка Я завершила сорочечку:radist::radist::radist: Як я намучилась з пришиванням кутасиків і всякими іншими підправлялками - вкотре переконуюсь, що шиття то не моє:8: Незважаючи на це, дужжже задоволена, а синочок ще більше
Відповідь: Вишивана сорочка На прохання дівчат виставляю фото візерунку ближче(вага фото величенька) Вишивала шовковими нитками. Брала в Ґудзиках на пл.Ринок і в Фурнітурі біля Лялькового театру Дякую за компліменти
вишиванка для чоловіка [/URL] вишивака для вуйка [/URL] вишиванка для брата [/URL] вишиванка для свекрухи[/URL]
Відповідь: Вишивана сорочка сюди чи в завершені?? геть зубула похвалитись вишиванкою моєї донечки ну і на моделі (наразі гарнішого фото не маю, плануємо похід в Шевченківський гай, то обз виставлю в Світлини рідних у вишитому...)
Відповідь: Вишивана сорочка А ось моя друга вишиванка, собі вишивала А це чоловікова схема в РМ http://depositfiles.com/files/x2mjise5f Чоловікові і собі вишила і пошила за 2 місяці (ледве свою встигла до Великодня, в суботу ще поясок крутила), синочкові свекруха вишивала.