Відповідь: Вишивана сорочка От і я чоловікові першу сорочку вишила,тепер уже не страшно іншу починати
Відповідь: Вишивана сорочка Ну рішилася я і своє показати... З величезною вдячністю Stanislava за натхнення, усіляку допомогу та навчання ))) Перша чоловіку, друга вітчиму, третя свекру
Відповідь: Вишивана сорочка Далі за ескізами Stanislava та інших майстринь, так як сама ше майже нічо не придумала...
Відповідь: Вишивана сорочка Дякую всім за відгуки відносно дитячої вишиванки. Купила я в Призмі заготовку для льолі (86 розмір, сказала продавець, що найменший), але вирішила залишити "на виріст", тому купила полотно, а знайома пошила сорочечку типу розпашонки. Взір і кольори вибирала довго і нудно, дякую Імель за консультацію, в мене теж вийшов типу експромт, але перед тим відшивала "на пробу" Наразі виглядає отак: Рукавчики і низ не вдастся вишити, як планувала, бо з"їхала тканина, тому рівно не вийде. Ще хочу зробити шнурочок з кутасиками, буду дуже вдячна за інструкцію до виготовлення шнурка, а може вже хтось писав тут, тицьніть, будь ласка. Також буду вдячна за будь-які коментарі, це моя перша сорочинка, в яку вклала всю свою любов до синочка, сподіваюсь, йому сподобається І ще - мій великий хлопчик (чоловік тобто) теж захотів сорочку, вже купив в Призмі заготовку (білу, т.зв. домоткане полотно, на стійку), залишилось вибрати взір і вишити. Прошу допомоги - чи хтось має нетрадиційні схеми, квіткові, як варіант. Знаю, що при наявності відповідної теми на посиденьках і інформації в неті, прохання звучить дивно, але можливо якраз хто відгукнеться. Я шукала-перешукала, нічого цікавого не знайшла (хіба фото. з яких точно не зможу відтворити взір), а звиклої сорочки чоловік не хоче, вереда така.
Відповідь: Вишивана сорочка І я сюди похвалитися (правда, моя рука у даному випадку працювала не голкою, а мишкою ). Разом з колегою здизайнили ось таку вишиванку (з претензією на сокальську):
Відповідь: Вишивана сорочка Покажу сорочку своєї красулі, яку я майже місяць вишивала,дуже поспішала, бо дитина мріяла бути в ній на здибанках