Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) такі вже ті яблучка з грушками апетитні, що ледве голку відклала, щоб зробити фото
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) На селі появилася дорога І загальна картинка тепер виглядає так Н апершому фото кольори надто насичені. Кольори на другому більше відповідають реальним Наступний етап - фонові дерева.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Тепер робота з нових сторінок продовжується швидше І разом з вишитим
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) ось так зараз виглядає мій поточний процес, залишився бек 3 відтінків синього - фото by Ірка-Шкірка
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нажаль не змогла показувати свої процеси.Зате покажу що в мене вийшло.Дуже хотіла цей сервіз до своєї кухні.І ось маю Найбільше намордувалася з мереживом,бо закінчення скатертини в оригіналі мені не сподобалося.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Знайомий всім оберіг (залишилось ще чуть-чуть), кольори не вдало підібрані і думала,що буде гірше,але в результаті ніби нічого виходить. Вибачте за непрезентабельний вигляд-поламались мої ще радянські деревяні пяльця.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) пишуть не видно мого фото. то певно радикал глючить. мені видно
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Трошки мого нового процесу, який дуже довго чекав на свою чергу
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мій новий процес. Буде торбинка на літо, сподіваюсь , що встигну закінчити !