Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Покажу і я свої гібіскуси Отже, маю половинку без беку і, нарешті, всі нитки. Сподіваюся, далі робота піде жвавіше Трохи ближче:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Таке натхнення найшло Почала новий процес, вишила зовсім мало але хочеться поділитися своєю радістю Вибачте за якість. Не мала коло себе фотоапарата і фотографувала телефоном:o
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) В мене готовий перший ряд мого "Флірту" 15 листків схеми.Я трохи незадоволенна якістю схеми та надіюсь ситуація виправиться коли відшию більшу частину.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) так було так стало а пройшло 2 тижні... зовсім нема часу на улюблену справу, коли діти хворіють
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) в суботу бааагато (як для мене) вишивала і ще трошки сьогодні. "осьово", дивіться там купа півхрестиків-блендів в 3-4 нитки бррр
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) і я почала новенький процесик вибачте за якість, погода не посприяла
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) залишилось якихось 450-500 хрестиків, завтра дошию. А зараз мушу лягати спатки
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ще трошки відшито орхідейок, немаю багато вільного часу для улюбленого заняття
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ото і мій прогрес: вибачайте, до снапів ще не дожилась, тому полотно якесь все мнуте і не вдається зробити гарну знимку. Зате тепер точно знаю, що наступною моєю вишивальною покупкою будуть снапи.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я почала нову роботу. Терміново треба мені третю картинку на кухню з лавандою. Ото вже маю грядки біля хатки: Має бути таке:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Плету корзину і поки не зрозуміла напрям схеми, то для мене був хаос хрестиків.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Як бачите, запалилася не на жарт. Дуже мені ті кольори любляться.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) знову я, повільно просувається процес, так як готуюся до захисту часу немаю, проте гірша якість, зате більша кількість)))) ще дівчата писали, що необхідно закидати в гілку до Гапчинської, але то зовсім інша картинка, а не та що раніше вишивали
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) викладу знимки свого нинішнього процесика то мала бути конкурсна, але із моїм вільним часом стала просто відпочивалочка. головне її скінчити до початку СП так було спочатку потім ще трішки тут вже потроху вимальовується ну і готові квіти а це вже є на даний момент готовий весь передній план, котрий вишивається в 3 нитки
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) виходим на фінішну пряму ( а фотографувати так і не навчилася)