Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Паралельно з вишиванкою,ще вишивала маленькі мініатюри на подарунок.Я їх назвала "Відгомін літа". і друга
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) та-а-а-ак тяжко щось той кошик плететься аж в очах рябить уже не знаю чого потребую чи піддупів, чи то підбадьорення
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) а ось мій блекворківський процес ведмедика - вишивала давно, тільки тепер подарувала і "розтаємничилась"
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Кошик, завдяки піддупам в карму, вчора майже доплела. Але в кошику всю лаванду тре "пароть", помилилась з кольором
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Залишилось закінчитии ,що задумала, потім відправимось в завершені роботи
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) фу-у-у-х випорола ту лаванду у кошику. за таке медаль тре давати.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось так хрестик за хрестиком і я просуваюся у вишитті вподобаної картини. Сподіваюся завершити до лютого ( у мами ДН)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Закинула я кошик, взялась за лаванду, не так рябить в очах =) Дописи у карму роблять свою справу, я давно так багато не шила =)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я почала вишивати дельфіни від Деменшинс.. подобаються мені дуже.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) І знов я тут. Мушу похвалитися збільшенням темпів роботи. Вже маю 3/4 роботи, хочу вже завершити і взятися за рожевенькі мушлі Для тих, хто любить (як я) пороздивлятися поближче :
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) і я тут зі своїми кухариками перший вже готовий випраного, попрасованого і оформленого вже покажу разом з колегою і ще я почала вишивати йому "колєґу"
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) І в мене вже фініш близько. А думала до 18 серпня встигнути - переоцінила свої можливості