Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Не можу знайти фотки своєї конкурсної роботи. Виставлю ті, які є: Вишивала в червні на морі. розграфила лише половину роботи і отако вишивала з паперової схеми!!! другу половину почала вишивати в серпні, теж на морі (інакше не виходило). завтра сфоткаю і покажу що маю станом на сьогодні... боюся щоб не став ще один довгобуд
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Умо, а як вишивалось на морі, я маю на увазі про вологість+розмітку, бо я мала досвід вишивання в карпатах, вишивала вечері, потім стемніло, я поставила вишивку на пеньок, і ми собі далі балакали(був невеличкий туман , потім з вишивкою пішла в номер (щоб не подумали, що залишила вночі на вулиці), а на наступний лень витягую і не зразу навіть і зрозуміла - розмітки нема!!!!
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) минулого року я вишивала під накриттям біля басейну, то в деяких місцях розмітка пропадала, бо я то купальником мокрим притулюся, то руками мокрими візьмуся... А цьогоріч на пляж вишивку не брала - вишивала лишень вдома в обід, поки діти спали. Тому розмітка не пропала. Знайшла фотки з другого мого відпочинку. Коли під"їхали до кордону і я побачила ЧЕРГУ (6 годин стояли!!), то зрозуміла, що скучати моєму хом"яку буде ніколи, бо я взяла із собою ВИШИВКУ!!! тільки яке в мене було розчарування, коли я зрозуміла, що розграфленою була лише половина тканини... а вишивати потрібно на нерозграфленій частині, бо маркер, я звісно, не здогадалася взяти із собою! То був жах! Але мене можна привітати - я тепер справжня рукодільниця!!! Вишивала: 1) без розмітки і 2) з паперової схеми!!! сама собі дивуюся як то я втрафила на кордоні вишила букоффки згори: а то вже під час денного сну хлопців: сьогодні є більше - увесь ровер (з кермом), але я нині не сфоткала, бо не було коли. ото мушу довишивати квітковий кошик, забекати і накрутити французят тойво-во, прошу мені час від часу нагадувати, щоб я того роверика не загнала до комори... назавжди...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось такий процес зараз на снапах Впізнають, що то буде, хіба Мілітарія з Кіточкою ну і ще пара-трійка Холмсів:xaxa: всім іншим прийдеться почекати
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Після довгої перерви потроху берусь за довгобуди: До фінішу вже недалеко.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А ось і мій колібрік Тягнути довго не буду, вже в суботу піду оформляти. Найдовша моя робота, вона пережила зі мною стільки всього, переїзд, маленькі подорожі, гарний і поганий настрій. Буде нагадувати мені про всі події цього особливого літа Деталі:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) альтанка у бузковому садочку (я завершила увесь back stith! ) : так було (лише хрестики та півхрестики), а так стало : а ось так виглядають деталі у завершенних роботах виставлю уже оформлену роботу
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вже є фон, тепер взялась за дзбаночок Дуже мені подобається теперішнє вдосконалення органайзера в ДІМі - так зручно ниточки брати
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я, певно, найчемніша вишивальниця вересня Лишилися французи і верхній правий кутик І трохи деталей:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) в мене ось такий новий швидкісний процес - і ще покажу вам, що наша няня (вона ж кузина мого мужа) зараз вишиває, коли молодша доня спить - і трохи масштабніше фото (ніяк мені вся вишивка не влізала в об'єктив, хіба тра було на люстру вилізти )- то просто мегаробота - покривало на двохспальне ліжко, квітковий взір діагоналями, вишиває на італійському льоні, розмір покривала - 2мх2м! і на разі вона вже вишила більшу половину!
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось мій мегапроект, котрий мав бути конкурсною роботою, але не склалось, ось і зараз лежить, чекає свого часу. Загальне фото (то щоб було видно який шмат роботи мене чекає ) а ось 1/8 а має бути ось таке Дизайн давно мені подобався, гарні кольори і такий пейзаж Але знов та 18ка і купу хрестиків і півхрестиків в 2,3,4,5 ниток