Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Приєднуюсь до вишивального колективу Вже десь писала...в тата ДН 60 років, готую подарунок - вишиту краватку під голубі таткові очі. Захотілось почати чимскоріше, нитки не ДМС, в магазинчику поблизу не було такої гами, якісь на А. Багаж знань по вишиванню ще десь з першого класу, так що вибачайте, я повний дилетант. З вдячністю прийму всі зауваження, бачу і так, що виглядає далеко не ідеально, але виправлюсь вже на наступній краватці - чоловік також хоче
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Сварила мене старша по званню що я не тама пишу. Ну то я всеодно не тама, але близько. Отакево я навитворяла, але воно ще не закінчене бо не оформлене.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я все ще в процессі, але сподіваюсь на швидке закінчення , залишилося ще 3 сторінки і ті не повністю "забиті" Є - Увеличить має бути -
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Не встигла суботу випрати котика, як неділю в обід вже була в Аграфці . Правда маю дома 3 набори ДІМ, але щось не маю до них натхнення, тому мала їхати в магазин. Ось таке має бути а поки що є тільки
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Щойно почала новий процес вишиваю кольорами, один колір вже вишила планую за 5 днів вишити
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) та ні. спершу хтіла за 3. Там всього 15 кольорів, по три кольори на день, то не є багато
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) четвертий колір і п"ятий, шостий п"ятого всього 8 хрестиків, тому окремо не фотографувала
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Продовження "відпочинкового" процесу... Почала з неба, "догори ногами"...але чомусь захотілось саме так. Привезла додому на такій стадії як сфотографовано, вдома до того процесу заглядаю лише щоб потримати в руках і поринути думками в літо...бо тканинка пахне морем
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Трішки мого нового процесу, який певно затягнеться, бо час на вишивання маю лише під час нічного чергування на роботі, і то не завжди.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Залишилось 3,5 кольори. Була б сьогодні закінчила, якби нитки були
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Показую обіцяний процес. Фото недуже вдалі- звиняйте. це схемка Ну і ...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Трохи більше, ніж 5 дні. Але вихідні якісь зовсім не вишивальні були