Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Покажу свій процес (для підняття власного вишивального духу, бо щось тяжкувато останнім часом хрестики даються)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Дозріла і я показати процес,який я мучу дуже довго,не має натхнення до нього(є натхнення до інших робіт,але поки не має можливості),тому маємо,що маємо))))
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вирішила одним своїм процесиком поділитись. Він у мене багатостраждальний. Я шию його вже 2 роки. За цей час вишилось вже багато чого у паралелі, а його ну ніяк закінчити не можу. Вчора ввечері сказала собі, що не дозволяю собі більше нічого починати, тому всі онві процеси відклала, і сіла думати що з тими моїми метеликами робити? Чомусь картини вже зовсім не хочеться, тому прийшли в голову ідея зробити сумку та робота пішла. Дуже хочеться сюди зробити дерев"яні ручки.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) просили фото процесу ось (до речі, Умо,вишивати під час педікюру-тєєєма)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вишивку нарешті завершено: Тепер залишилося її випрасувати, купити тканину на підкладку, ще червоного льону до комплекту. Ну і пошити торбинку, звісно, а потім показати у "завершених роботах" .
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Завершила сьогодні тріо-сердечок і відразу показую! Вишивалось надзвичайно легко і швидко, завтра несу у багетку
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) покажу свій многостраждальний процес від Рогоблен (але вишиваю хрестиком, має бути яскрава картинка) ( за час поки її колупаю встигла вишити 1 більшу картину, 3 менших і бісерну ікону) так мені якось дуже неохоче і помалу просувається. А то що пом'яте, то я у невеликих пяльцях вишиваю, то мушу загинати всякими мислимими і немислимими способами.
фото мого першого процесц Дякую Одувашці, що помогла отримати той набір, дякую дівчата за підтримку в розпочатті, особливо Орман, моїй сусідоньці ОКСІ!!!!!, Лілі і Маріясі (тебе то я ше помучькаю) покритикуєте? трохи не ідеально, але я над тим працюю я забула настройки фотоапарату поміняти і тому білий трохи кострубато видно)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нинька годинку вдалось повишивати. Ось що маю Вибачайте за якість. Фото в темноті (малий спить)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мала показати пізніше свій процесик, але покажу зараз, аби розвеселити тих, кого хандра починає брати. Я його таємним називала, бо просто переживала, що почну й не завершу. Але виглядає, що то мені не грозить, бо хом'як від процесу просто балдіє. Відповідно процес можна назвати лікувальним, бо вже хочу пошвидше завершити й братися за клематиси. Розпакований набір. Таким був початок процесику. Найгіршим було обшивати третій горщик (справа крайній) беком у три нитки. Вже є трохи рамочки, написи й почала вимальовуватися зелень. А так є зараз. Станом на вчорашній вечір. І трошки ближче.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) додались зелені кольори - роблю перерву, - вишиватиму дитячий великодній рушничок
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Маємо трохи кошика вже: Оте зелене - то не око чиєсь, то скляна кулька:xaxa:. Схоже, правда? То ж плетений кошик, такий, в якому трускавки продаються.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Покажу вам ростомір для донечки. Останні два котики Випраний і мокрий
І я тільки почала новий процес,а вже хочу скоріше закінчити вишивальну частину і перейти до бісеру) і зараз є так Хрестики в одну і три нитки Питались в кармі,що то буде-будуть грушки до яблук,я давніше виставляла на вернісажі.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Наближаюсь до завершення. Залишились дрібні деталі Фото з спалахом і без. Дуже старалась, щоб були акуратні рівненькі хрестики. Вдалось?)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Трохи порола, трохи вишивала було стало Вчора Оленка мала температуру і цілий день спала (просиналась щопівгодини), тому мала час на вишивку. Вишила приблизно 600хрестиків. Але краще б вона була здорова, і я б вишивала тільки 10 хрестиків за день