Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) В мене ще отака мініатюра? в процесі.Вишиваю кожен день хоча б по кілька хрестиків.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вже два дні лікуюсь вишиванням а так було. коли останній раз голку в руках тримала
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) мій велосипед завжди зі мною Ще трішки залишилось. І міні-процес для свекра.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Все ніяк не доходять руці довишивати будиночок, сьогодні трішки покулупала, сподіваюсь скоро закінчу.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) після двох днів "мук", ось так получилось у мене вставити мою роботу
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я після довгої вишивальної сплячки нарешті взялась за розум-вирішила вишити подушку від Bothy Threads Arabesque: Cassia сьогодні почала
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось так розростається моє обістя)) Начитавшись вишивальних забобонів, таки зробила в парканчику хвіртку)))ну щоб нічого не перешкоджала у вхід і власне житло))
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) я зараз маю такий милий-ніжний процес, що не можу ним натішитись, дивіться