Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Маю ще такий процес: рухається він дуже повільно, бо вишиваю його тільки на відпочинку, в травні трошки відпочивала.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) казали мені вже і негайно показувати з беком та півхрестиками) -
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нарешті і мій новий процес почався, вперше вишиваю нитками шерсть-акрил. Тільки от вже помилилася в тій роботі порадьте в карму, якби ви зробили? ті мої півхрестики мали бути в одну ниточку, я то шойно помітила. А ви б перешивали то???
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Хоч лише з 23,00 до 01,00, але по трошки вишивається Паралельно почала новий процес, метрику для донечки друзів-любителів рукоділля.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) маю ось такий сезонний смачний процес - то з опери - "побачила схему - швиденько побігла готувати тканину і нитки", ідея кінцевого практичного результату прийшла вже в процесі, залишилось зовсім трішки - довишивати і зішити)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Хочу похвалитися досягненнями останніх кількох місяців. Готую подарунок сім’ї друзів і кумів: куму (оберіг), кумі (іконка) і похреснику (пояс). Але то все ще тре трошки доробити (тобто позшивати і в рамку оформити). Оберіг. Іконка. Синя лишиться в мене, а сіра поїде до куми. Пояс. В малого вже є така вишиванка, то я доробила до неї поясок. Кольори в живу кращі, насиченіші, але з такою погодою в мене кращі фото не виходять.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) на тому змушена на 2 тижні зробити перерву . та ще й нитки закінчились...тому на відпочинку берусь за новий процес
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) ніц не жалко, я табой гаржусь! а в мене доспіли вишеньки-черешеньки