Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) знову я сюди зі своїм котом (вишито всі хрестики, залишився лише бек та бісер)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) а я, а я, а я .... сьогодні сіла і от: залишились ще бек, коучінг (викладний шов... чи якось так?) і французики))))
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Виставляю трохи процесу екс-конкурсної роботи, яку так і не встигла закінчити. Насправді потім захопилася так, що фотографувати забула Дуже багато переходів відтінків, які в процесі трохи нервують, але в результаті так нічого )) і ось таке випране Вишивала по підбору з інтернету - щось маю сумніви щодо деяких елементів, не дуже вийшло, наприклад, вся біла частина насправді не біла, а поєднання білосніжно-білого і кремового, але видно не дуже, все зливається. Ще є підбір в Гамма - може, тоді б краще було
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вишиваю чоловіку на подарунок заголовники до машини. Дякую дівчатам за наводку на схемку.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Знайшла ще один в себе процес, який минулого року ще почала і забула зовсім. Треба терміново закінчувати.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Покажу що я навишивала за 7 днів на Світязі покладено початок моїм Королівським трояндам: по приїзді повернулась до іншого процесу - Орхідейки в вазі, мушу найшвидшими термінами його закінчити