Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Паралельно до ікони почала запланований процес, вчора було так наразі є
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Хвалюся результатом моєї троьхмісячної праці Буде елемент декору диванної подушки, маю ще вишити те саме для другої. Ще й поставила собі за мету зробити це до середини вересня, наївна, нє?
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) продовжую вишивати троянду: півхрестики у 4 нитки на 18-ці це таки щось
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Повернулася з моря і показую свій відпочинковий процес вишиваю тільки як кудись їдемо
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) вишиваю-вишиваю, ні кінця, ні краю не видко відшила майже усі символи щойно 3, але дуже популярних) кольорів, - більше 3000 хрестиків; коли купувала набір, навіть не думала, що то такі "масштабища" в процесі
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А мене так захопив процес що із відпочинкового перетворився в поточний.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я зараз вишиваю чорно-білу дівчину з синіми квітами у волоссі.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) давно не показувалась, але просто не має часу на фото, зате робота помаленьку просувається