Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А я плавненько наближаюсь до фінішу, хрестики закінчила, і так воно мені подобається навіть без "беку", таке ніжне:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Почала дуже приємний процес. Подобається все - кольори, масштаби сама схемка ууу...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вирішила показати, що я шпортаю по вечорах. Бачила на якомусь форумі, що таку картину вишили за 14 днів
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Почала вишивати цю подушечку ще до пологів, думала, що встигну, але ж зараз згадала про неї, то спробую до-вишивати! кольори насправді яскравіші
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Давно не виставляла фото, я не байдикую, зараз вишиваю троянди в росі.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А це мій довгобуд, почала ще зимою. Вже стільки маю вишивальних планів, але пообіцяла собі - поки не вишию цю - інші ні-ні
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) "загальна картина трохи помінялась" - додалось більше ніж 2000 хрестиків наразі роблю невеличку перерву
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) +2 метелика кольора наближені до кольору канви, тому не дуже чіткі самі метелики
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А я майже закінчую... Дуже подобається, фото не передає всієї краси кольорів.